PARTYINFO

 

HELL RESIDANCE SOUTH

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Tábor - Milenium
DJs:
Sun40 (evolved rec/tekktonn, uk), Ladida (roxy), Nika77 (techno.cz), Crayzzeeeman (isis recag), Patris (isis recag), Efendy vs. Wexter, The Keeper vs. Steen
Info:
http://residance.isis-recag.info
info@isis-recag.info
Popis:
vstup předprodej 160 czk, do 22:00 200 czk, poté 250 czk
3x laser, profesionální tančící čertice, soutěž o nejhezčí tančící čertici, pro 100 prvních pekelný welcome drink
Line-up:
20:30 - 22:00 Efendy vs. Wexter
22:00 - 23:00 Patris
23:00 - 00:30 Ladida
00:30 - 02:00 Sun40
02:00 - 03:00 Crayzzeeeman
03:00 - 04:30 Nika77
04:30 - 06:00 The Keeper vs. Steen
 
 
Rozhovor k Hell resiDance
Nika77 k resiDance: "Možná budu hrát v montérkách."
Nika77 vystoupí za dava týdny v klubu Millenium v Táboře. Pořadatelům akce Hell resiDance South poskytla krátké a lehce bulvární interview..:)
 
Ahoj Verčo, vzhledem k mojí pauze na klubové scéně, mi to přijde, že jsme se naposledy potkali ještě za éry prvních dinosaurů, takže o tobě sám nemám za poslední roky moc informací a novinek, zrekapituluj co se za tu dobu, co jsem tu "nebyl", u tebe událo zásadního, co se změnilo a tak...

Jojo, zle to letí. No, nic zásadního, řekla bych. Pořád dělám muziku, celkem úspěšně spolupracujem s Elektrabelem, připravuju videoklip k mýmu tracku a rozšiřuji aktivity o modu, představ si. Už brzo na mém webu. Konkrétně jde o kabelky a tašky, který navrhuju.

Pokud máme správné informace, v táborském klubu Milenium jsi ještě nevystupovala. Jaké máš očekávání? Chystáš na pekelnou resiDANCE něco extra? Něco aby to na 100% zvedlo úplně všechny?

Informace máte správné, ještě jsem tam nehrála. Nevím, jestli extra, ale mám dost zajímavých techno desek ted a myslím, že dost tanečních, takže proč zůstávat sedět.

Na naši party dorazíš až nad ránem po poměrně dlouhém nočním přejezdu z Moravy, tuším, že jsi zmiňovala Brno, prozraď na co by tě lidi měli pozvat, aby tě nakopli a zbavili únavy po cestě? Řídit budeš ty? Jaká jsi vlastně za volantem? Máme si na tebe radši dávat pozor?

Jo, přijedu z hraní u Brna, ale není to daleko a sněžit snad nebude, takže v klidu. Unavená nebudu. Jednak budu mít řidiče a uvařím si nějaký lomcovák do termosky s sebou. Hele pozor snad ani ne. Nejsem nebezpečný řidič sobě ani okolí. Hlavně mě to fakt baví.

Do soutěže o VIPky jsi neváhala poskytnout informace doslova a do písmene na tělo. Big RESPECT! Můžeme od tebe na pekelné resiDANCE očekávat nějakou pekelně dráždivou vizáž? Přecejenom hraješ hodně po 22té, tak už nemusíš brát ohledy.

Nemám důvod s tím dělat drahoty. O nic nejde. Dráždivou vizáž ??? No to fakt nevím. Oblíkám se podle nálady a většinou pár minut před odjezdem, takže se uvidí. Možná ale přijedu v montérkách.

Tvoje Top5 pozitivních věcí, které jsi zaznamenala? Je jedno jestli na scéně nebo v běžném životě, prostě všechno dohromady...

Láska, sex a takhle pořád dokola.

Vzhledem k tomu, že je tu se mnou i paní šéfová naší agentury, moje milovaná manželka - Isis - se kterou se ještě osobně neznáš, mám tu pár dotazů od ní... Kolik máš prý chlapů (na každém prstě samozřejmě), kolik vyděláváš, v jakém jsi znamení, a nějakej hooodně zajímavej zážitek z puberty - doufáme že hodně bouřlivé.

Jak to mám asi vědět kolik chlapů. Já nevím, asi dvanáct. Vydělávám tak akorát. Jsem rohatý býk. No a zážitek z puberty... to je těžký vybrat. Puberta byla děsnej masakr, takže toho bylo strašně moc. No tak třeba když jsme tajně hulili cíga na záchodě, kam pak hned po nás šla máma, že jo, nebo třeba když jsme se s kámoškou učily líbat sami na sobě. Ale to je taková klasika asi...

Co nějaký zcela zásadní a oduševnělý vzkaz pro klubery na závěr?

Do plnejch.

 
Informace o předprodejích k dubnové Hell resiDance Rozhovor se Sun40 headlinerem party Hell Residance První informace k dubnové akci Hell resiDance South

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016