PARTYINFO

 

HELL RESIDANCE SOUTH

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Tábor - Milenium
DJs:
Sun40 (evolved rec/tekktonn, uk), Ladida (roxy), Nika77 (techno.cz), Crayzzeeeman (isis recag), Patris (isis recag), Efendy vs. Wexter, The Keeper vs. Steen
Info:
http://residance.isis-recag.info
info@isis-recag.info
Popis:
vstup předprodej 160 czk, do 22:00 200 czk, poté 250 czk
3x laser, profesionální tančící čertice, soutěž o nejhezčí tančící čertici, pro 100 prvních pekelný welcome drink
Line-up:
20:30 - 22:00 Efendy vs. Wexter
22:00 - 23:00 Patris
23:00 - 00:30 Ladida
00:30 - 02:00 Sun40
02:00 - 03:00 Crayzzeeeman
03:00 - 04:30 Nika77
04:30 - 06:00 The Keeper vs. Steen
 
 
Rozhovor k Hell resiDance Nika77 k resiDance: "Možná budu hrát v montérkách." Informace o předprodejích k dubnové Hell resiDance Rozhovor se Sun40 headlinerem party Hell Residance
První informace k dubnové akci Hell resiDance South
 
 
Nevíte co s ještě nenačatým pátečním večerem 27. dubna? Máme pro Vás tu pravou volbu! Právě na tuto páteční noc si pro Vás agentura Isis Recordings & Agency ve spolupráci s hlavním partnerem party Hell Energy Drink připravila "pekelně našlápnutý mejdlo"!! Celé se odehraje v zrekonstruovaném prostoru multifunkčního zábavného klubu - Milenium v jihočeském městě Tábor.

Pro pekelnou jízdu je potřeba pozvat po čertech kvalitní hosty a tak jsme pečlivě zvažovali kdo bude ten pravý. Finální volba padla na trojici headlinerů, kteří svým uměním rozhodně zvládnou rozpoutat peklo v pozitivním slova smyslu! Abysme nelovili ryby jen z vlastních vod pozvali jsme si dokonale mezinárodního hlavního hosta. Pochází z Bulharska, žije v ostrovním království Anglii a poprvé přijede rozpoutat peklo do Čech jako DJ.

DJ zdůrazňujeme proto, že se jedná z velké části o velmi kvalitního producenta, jehož skladby se těší podpoře světově známých top djs jako Carl Cox, MArco Carola, John Acuaviva nebo třeba Cave. Budete mít tedy jedinečnou šanci poslechnout si tohoto producenta v jednom z mála dj-vystoupení. Připravte se tedy na prvního pekelníka, jímž je bulharsko anglický ďábel Sun40!

Nebyl by to pravý zástupce pekla, kdyby ho nedoprovázely pekelné krásky. Při výběru té více sexy části lineupu jsme už zalovili v českých vodách a lov byl úspěšný. První čerticí, která se postaví za mixážní pult bude královna českého techna, ve svých 17ti letech mezinárodně žádaná modelka, dnes již mezinárodně uznávaná hvězda mezi djs a producenty - Ladida. Jak již bylo napsáno, čertice budou v našem lineupu dvě. Nad ránem se v našem kotli rozezní zvuky pod vedením zástupkyně nejznámějšího informačního serveru techno.cz, přední české techno djky a producentky, kterou je Nika77.

Přijdou Vám tři na pořádné peklo málo? Souhlasíme s vámi... Slovo resiDANCE v názvu může napovědět, že tato party není jednorázová záležitost a má své stálé - rezidentní - zástupce. Tito dva ďáblíci se skrývají za jmény Crayzzeeeman a Patris a oba jsou zástupci pořádající agentury Isis Recordings & Agency. První jmenovaný je spoluzakladatelem českého techno labelu TechEx Records, někdejší zástupce serveru scaners.cz, ostřílený český dj a producent, který si dal tříletou pauzu, aby se nyní jako otec ročního andílka s ďáblem v těle vrátil zpět na klubovou scénu, za mixážní pult a gramofony. Druhým jmenovaným ďáblíkem je nový objev bookingu agentury Isis, spoluzakladatel táborského klubu Staročeská, energický dj a začínající producent, o kterém ještě v budoucnosti rozhodně uslyšíte!

Pořád Vám dvě místa v lineupu nesedí, že ano? Pak správně sledujete. V našem finálním výběru však figurovali ne dvě, ale čtyři jména. I s tím jsme si poradili. Dali jsme dohromady dvojice djs, které běžně ve společných setech neslýcháte! Na rozjezd akce dá peklu progresivní nádech českobudějovicko-třebíčská dvojice Efendy vs. Wexter. Jejich progressive a tech-electro zvládnou rozhýbat snad i "totální dřevo". Buďte si tedy jistí tím, že nezůstanete v klidu a všechny vaše údy začnou kmitat v rytmu jejich zvuku!

Druhou dvojicí budou veselí scratchující ďáblící z agentury Funtastic.cz. Nad ránem na závěr akce budou hoblovat desky The Keeper vs. Steen a těšit se můžete na smršť plnou electra, techna a kopice scratchů!! Ideální zakončení "pekelně rozjetýho mejdla"!!!

A pro slečny a dámy jsme si ve spolupráci s naším partnerem Hell Energy Drink připravili další zpestření . Říkáte si na party jaké to asi je být tou gogo tanečnicí co ji všichni sledují a obdivují? Chcete si to vyzkoušet? Padesát z Vás dostane možnost si o tuto pozici zasoutěžit. Připravili jsme pro Vás Soutěž o nejhezčí tančící čertici! Nebojte, neočekáváme od Vás žádné krkolomné kousky na pódiu.

Prvních 50 se zaregistruje u pekelných hostesek, při registraci se nechají "blejsknout", dostanou označení a pak už jen paří. Zbytek bude na námi pověřených fotografech a následně porotě ve veřejném internetovém hlasování. A aby nebyla na začátku nálada mdlá, na prvních 100 příchozích čeká povzbuzení v podobě chutného uvítacího nápoje zdarma! Takže nejen něžnému pohlaví se vyplatí dorazit na akci včas!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016