PARTYINFO

 

HELL RESIDANCE SOUTH

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Tábor - Milenium
DJs:
Sun40 (evolved rec/tekktonn, uk), Ladida (roxy), Nika77 (techno.cz), Crayzzeeeman (isis recag), Patris (isis recag), Efendy vs. Wexter, The Keeper vs. Steen
Info:
http://residance.isis-recag.info
info@isis-recag.info
Popis:
vstup předprodej 160 czk, do 22:00 200 czk, poté 250 czk
3x laser, profesionální tančící čertice, soutěž o nejhezčí tančící čertici, pro 100 prvních pekelný welcome drink
Line-up:
20:30 - 22:00 Efendy vs. Wexter
22:00 - 23:00 Patris
23:00 - 00:30 Ladida
00:30 - 02:00 Sun40
02:00 - 03:00 Crayzzeeeman
03:00 - 04:30 Nika77
04:30 - 06:00 The Keeper vs. Steen
 
 
Rozhovor k Hell resiDance Nika77 k resiDance: "Možná budu hrát v montérkách." Informace o předprodejích k dubnové Hell resiDance
Rozhovor se Sun40 headlinerem party Hell Residance
Agentura Isis Recordings & Agency Vám v pátek 27. dubna roku 2007 naservíruje na své party resiDANCE v exkluzivním DJ setu producenta, který se těší podpoře světově známých DJů jako je třeba Carl Cox, nebo Cave, kterého jste mohli poslední víkend slyšet v Katovicích na party Locomotive. Šéfka a promotérka naší agentury, Isis, pro Vás vyzpovídala tohoto anglického ďáblíka, který vás rozhodně rozpohybuje!
 
Ahoj Dani, mohl by ses trochu představit českým partypeople? Tvoje jméno budou znát DJs, kteří hrají staré desky labelu TechEx Records, ale pro partypeople jsi přecejenom zahalený tajemstvím.

Jsem třiadvacetiletej kluk. Narodil jsem se sice v Bulhasrku, ale momentálně jsem se usadil v Anglii. DJingu a produkování vlastní hudby se věnuju od 16 let. První skladbu na vinylu jsem vydal na českém labelu TechEx Records (TechEx EX-002). Tuhle desku následovaly další, které si naštěstí našly své uplatnění a podporu u celosvětově známých DJs jako jsou Fergie, Carl Cox nebo třeba Cave.
 
Moc dobře víme, že jsi víc pan producent než pan dj. Povídej, co se u tebe bude dít v průběhu roku 2007! Tedy pokud už můžeš prozradit nějaké doposud neznáme informace...

Asi nejdůležitější bude nakopnutí mého vlastního labelu Console Music. Poprvé se na svém labelu objevím na desce s číslem 2, kde bude remix tracku Filteraza od dje Veztaxe! Taky dokončuju hutnej remix pro norského dje a producenta Cavea. Půjde o remix tracku Speleon, který bude vydaný na 10tém "výročním" vydání na caveově labelu Spilo Records. Tu si rozhodně nenechte ujít! To bude asi tak všechno co proszradím, nemůžu přece vyslepičit všechno dopředu.

I když jsi víc zaměřený na produkci hudby, čeští partypeople dostanou šanci slyšet tě jako pana DJe. Co od tebe můžeme čekat? Samozřejmě leccos napoví tvoje demo, které si už lidi pár dní hojně stahujou na stránkách party resiDANCE, ale řekni to po svém!

Skvělou moderní techno music ode mě!! A doufám že bude stejně skvělá pro všechny!! Jsem prostě tak zabedněnej, že musim zahrát každou dobrou věc, co mi přijde pod ruku, která může lidi roztancovat!!

Jak víme, v Čechách budeš poprvé. Na 100 procent jako umělec. Co vlastně očekáváš ty? Máš nějaké špionážní informace od svých přátel, kteří tu hráli dříve?

Špionáže mi říkají asi tolik, že mám očekávat pekelně dobrou atmosféru a dobrej tančící dav! Všichni z mých kámošů, co u vás hráli si chválili skvělou atmosféru, takže očekávám super jízdu! Taky se těším, že potkám pár starých kámošů a poznám spoustu nových!

Teď z jiného soudku. Řekni svým potenciálním fanouškům... ehm. spíš fanynkám, něco peprnýho... Nějaký drby! Co nejvíc můžeš prozradit... Ale dávej bacha na to že ten rozhovor můžou číst lidi i před desátou, ať se nedostaneme na hranu zákona!

hmmmmmm... Radši jim to řeknu osobně ne? Nemůžu přece ohrožovat mravní výchovu nezletilých.

A teď stejná otázka, kterou dostal před pár lety tvůj kámoš Stass Nikoloff, když tu u nás hrál. Víš co se skrývá za krásným českým slovem "smažka"?

hehe, jasně :) je to... sakra, slovník smažku nezná. Cože to je?

A poslední, máš nějaký vzkaz pro lidi v Čechách ještě předtím než tu vystoupíš?

Buďte v pohodě, choďte na kvalitní akce po celé ČR a kupujte jenom legální hudbu!!
 
První informace k dubnové akci Hell resiDance South

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016