PARTYINFO

 

RELAKS

Datum konání:
09.03.2007 - pátek
Místo konání:
Hranice - Olympia
DJs:
VanVega (yekaterinburg, russia), Piri (ecliptic side), Mart.Ravine (olympia)
Info:
http://olympia.k-ultra.com
MartRavine@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 40 czk
 
 
Třetí pokračování Relaksu již tento pátek
 
 
Třetí pokračování housového večírku Relaks se blíží. Tentokráte jsme si pozvali exkluzivního hosta původem z Ruska, mladého a talentovaného DJe VanVegu (vlastním jménem Vanatur Eremyan). Dále vystoupí známý ostravský DJ Piri ze stáje Ecliptic Side.

VanVega - vanvega.promodj.ru
DJ VanVega, vlastním jménem Vanatur Eremyan, pochází z ruského Jekatěrinburgu. K hudbě a mixování se dostal už ve svých 16ti při studiu na Uralské univerzitě. Patří do skupiny lidí WelcomeMusic promo group, hrává v klubech Da bar, Angar, Deja Vu, B52 a vystupoval s djs jako jsou Andrey Buhgamer, Txai, Control & Anton Check, Kristina ...

Na Relaksu vám představí svou vizi progressivu a taneční hudby vůbec. Prozatím si můžete poslechnout několik mixů, které nabízí ke stažení na svých stránkách.

Piri - eclipticside.zulu.cz
Zakladatel ostravské skupiny djů nesoucí název Ecliptic Side a rezident klubové noci Smoke Essencem (klub Cafe De La Ostrava, Stodolní ulice). Ze známějších klubů jmenujme např. Fabric, Boomerang, Marley, Depo, Perpetuum nebo také polské kluby Ex.lemon, Pozytywka... Hrál bo boku takových djs, jako jsou Michael Burian, Chris Sadler, Martin Gredner, Lucca, Chris Cowie ...

Do třetice všeho dobrého, Mart.Ravine jakožto rezident, kterého už netřeba představovat, se zhostí úkolu naladit vás na správnou house vlnu.

Mapa klubu zde:




 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016