PARTYINFO

 

LIKVIDACE

Datum konání:
09.03.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Padrť - Reznyk & Dialekt (kaktusrecordings.org), Aton (paradox, swe), Destroyer (schranz.cz), Caye Caulker (liquid), Exit (newblade)
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Reznyk & Dialect hosty březnové Likvidace
 
 
Opět se do Libereckého kraje vrací Rubicon Crew, aby ve spolupráci s klubem Liquid pro Vás připravili další mejdan plný kvalitní hudby a hlavně perfektní zábavy. První kdo rozezní hutný sound v Liquidu je místní Caye Caulker, kterého není třeba dlouze představovat, protože jak jste již zvyklí můžete čekat na optimisticky vesele laděné techno.

DestroyER
První host Rubicon Crew, který vystupuje pod pseudonimem DestroyER, decentně přitvrdí a rozhýbe celý klub. Marek Hradil aka DestroyER se okolo taneční scény pohybuje řadu let coby milovník a sběratel elektronické hudby. Začátkem roku 2006 se aktivně začlenil mezi Djs.Vystupuje na paries po celé ČR pod záštitou velmi známého uskupení schranz.cz.

Aton
Dalšího hosta, kterého Vám přivezli kluci z RBCN je švédský technař Lukáš Puverle. Na Line-upech se skrývá pod jménem ATON, který je v současné době již neodmyslitelnou součástí vyhlášeného pražského klubu Karlovy Lázně. Jeho hudební záběr je velmi široký. V record bagu má kousky přes R´n´B, Soul a Hip Hop. Ovšem stále více se věnuje technu. O tom mimo jiné svědčí rezidentní post na prestižním večírku Ultra v klubu Paradox, kde pravidelně vystupuje po boku světově respektovaných Djs.

PADRŤ - Reznyk & Dialect - 2 decks + laptop
Dialect mluví tvrdě, rychle a srozumitelně, akorát má zvláštní Dialect. Používá jak nové trendy, tak starší, zaběhnuté slovní hříčky. Reznyk s sebou přinese spoustu knížek různých žánrů a nálad a hned začne Dialectovi skákat do řeči. K jejich rozhovoru se dají přiřadit synonyma pestrost, náladovost, živelnost a čtivost. Zazní slova jak veselá, tak ponurá a člověk neví, jaká nálada bude následovat za chvíli, ale může očekávat, že půjde o moblitby, chorály, básně a hlavně kázání.

www.rbcn.wz.cz
www.kaktusrecordings.org
www.aonpromotions.com
www.karlovylazne.cz
www.schranz.cz
www.volny.cz/liquid

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016