PARTYINFO

 

7. NAROZENINY KLUBU - ANDĚLSKÁ NOC

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Ladida (roxy), MarcoS (studio54), Marty K (lqd) & Honza Horváth (live percusse), Billy Bryght (pb), Mark Twin (pb), Filip (lqd), Pety (lqd)

2nd stage - Select, Mint (self.booking), West (self.booking)
Popis:
vstup 80 czk, s pozvánkou 50 czk
 
 
Ladida headlinerkou 7. narozenin libereckého Liquidu
 
 
Sedmé narozeniny klubu Liquid se ponesou ve všech stylech a dokonce jsem si pro Vás připravili nejednu hudební nadílku. Budete mít možnost si vychutnat  vystoupení vynikajícího bubeníka Honzy Horvátha člena nejedné CZ kapely. Tento bubeník má za sebou nespočet vystoupení po celé republice a úspěšně vystudoval jednu z nejlepších hudebních škol v ČR. Na jeho vystoupení se můžete těšit při setu residenta klubu Liquid dj Marty K. Marty K je jeden z gratulantů z bookingu Liquid, který se postará společně s Filipem o rozjezd narozeninového večírku.

Hlavním hostem je legendární djka Ladida, která měla své vystoupení v klubu před dvěma lety. Proto jsme si dovolili Lindu pozvat za gramofony právě v tento slavnostní den. Jako další gratulanti pod vedením dj MarcoS – bývalého člena clubu Studio54 . Poprvé se Vám také představí duo preferující styl clubhouse djs Billy Bryght a Mark Twin! Ostatní zástupci nejen LQD booking se vrhnou za gramofony po zbytek party v setu až do pozdních ranních hodin.   

Bio djane Ladida:
Za gramofony v Radost fx hrála už od začátku se známými dji jako Carl Cox, Jeff Mills, Westbam, Marusha… a tak mohla vylepšovat svůj distingtivní, precizní styl mixování, se kterým zanechala dojem u mnoha top hvězd klubové scény. V roce 1996 byla jako první aj. české republiky pozvána na Mayday v Německu, kde mohla presentovat její styl energetického, funky techna. Známý časopis o elektronické muzice „Frontpage jí vyhodnotil jako nejlepšího mezinárodního nového dje roku 1997.a od té doby hraje každý rok na Loveparade.

V tomto roce je také oceněna jako nejlepší dj v anketě časopisu Tripmag. a také vycházejí na jejím labelu Lasergirl 1 ejí první ep a album. Od roku 1997 je zastupována agenturou Jackfruit, která jí organizuje vystoupení ve Francii, Itálii, Rakousku Španělsku, Chorvatsku, USA, Japonsku, Švýcarsku. V Zürichu měla v roce 1998 spolu s Monikou Kruse, Miss Yetti residentní noc. Téhož roku se na základě článku v britském časopisu Muzik ozvali London records-Ffrr a nabídli jí exklusivní smlouvu na 2 roky. Bohužel měla Linda jinou představu o stylu muziky a tak během následujících 2 let nevyšly žádné desky.

Svým hraním ve významných klubech po celém světě si upevnila svůj věhlas jako mezinárodně respektovaný dj. Časopis Tripmag vydal mix cd Technoenergie V roce 2001 vydala na Mueller records ep Mundo, které ovládlo srdce kluberů a samozřejmě se tenhle perkusivní mistrovský kousek dostal do kufrů djské elity. Tahle deska byla jedním z nejúspěšnějších vydání na tomto labelu a skladba Lifemaster se objevila na mnoha djských kompilacích jalo Essential Underground, Dance Valley, John Aquaviva Mix cd,Amnesia-Get into Summer 2002. atd. Její styl je inspirován italskými producenty jako Marco Carola a Gaetano Parisio.

Rok 2001 je pro ní úspěšný, dostává pozvání do Japonska a její vystoupení měla v Tokio a Nagoya velký úspěch. Podílí se na produkci párty Unity V roce 2002 vydává na labelu Bena Longa "Potential Records" desku The Bullet EP. Prezentuje dynamický elektronický zvuk s  perkusivními elementy. Rocket Science Media dělala reklamu v Británii a djs jako Dave Angel, Lee Burridge nebo Josh Wink ji komentovali jako Skvělou produkci. Na podzim 2002 jede na turné po Asii a Austrálii, kde vystoupila v klubu Centro-Singapore, v Melbourne a Byron Bay.

Časopis Report ji ocenil jako 3 nejúspěšnějšího dje roku 2002 -/Žebřík/ V Roce 2003 vydává mix cd u magazínu Xmag“Summer of Love“, které je součástí pozvánky na stejnojmenný tradiční festival taneční muziky. Časopis Report ji ocenil v ankete /Žebřík/ za nejlepšího dje roku 2003. V červenci 2003 reprezentuje Českou Republiku na hlavním stagi Siegessaeule-Loveparade. A hraje na prestižním holandském festivalu Awakenings a na amsterdamském European Dance Event. V roce 2004 vystupuje v klubech a na parties po celém světě.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016