PARTYINFO

 

OJEYBEES CLUBING VOL. 3

Datum konání:
09.03.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Dance club 21
DJs:
T.T. (soulgangsters.com), OjeyB (musicmafia.cz), Martini
Popis:
start 21:00
 
 
Třetí pokračování OjeyBees Clubingu v Plzni
 
 
Na dalším, už třetím pokračování, resident night OjeyBees Clubing se vám představí v řadě již druhý z nadějné producentské dvojice T.T. & Martini. Tentokrát se bok po boku představí tradičně dj OjeyB (musicmafia.cz) a jeho host dj T.T.  Tento průkopník klubové muziky v Plzni, který mimo jiné hraje ve věhlasných pražských klubech Duplex a Mecca představí i svoji autorskou tvorbu.

Spolu s Martinim mají na kontě nespočet remixů, např. pro Jiřího Korna, Ohm Music nebo Black Milk. V současné době má na stole rozpracovaný remix pro Monkey Business a spolu s dj Brianem chystají na léto překvapení, které by mělo přinejmenším rozrušit klid české taneční scény.

Dj T.T. se tak ve třetím pokračování rezidentní noci vrací do Dance Clubu 21 bezmála po deseti letech, když zde tenkrát jako dj začínal svojí úspěšnou kariéru. Jak je na OjeyBees Clubing již zvykem, zpříjemní vám večer originální dekorace a neméně nápadité osvětlení.

Proto se přýliš nerozmýšlejte a v pátek 9. března si přijďte zpříjemnit konec zimy a pokud budete mezi prvními padesáti konzumenty, můžete se těšit na dárek v podobě mix cd OjeyBees Clubing II.    

info: ojeyb@musicmafia.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016