PARTYINFO

 

PUZZLE

Datum konání:
09.03.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Radan Mach, Sors, René M (at), Kita, Joshek, Marthen, Louis & Guga, Marco O, Duncan, Bernie

2nd stage - Marcelino de Valerio, Mike Rayman, Moonrise, Excubitor, Patricie, Tarabass
Live:
Robotech
 
 
Březnové pokračování akce Puzzle v brněnském klubu 7. Nebe
 
 
V pátek 9.3.2007 proběhne v brněnském klubu 7. Nebe další ročník legendární narozeninové kalby djů Radana Macha a Sorse – s názvem PUZZLE. Na této oslavě vystoupí spousta hostů na 2 stageích – na hlavním flooru zahraje rakouský dj René M z Vídně na jehož pojetí houseu se můžeme velmi těšit. Svoji návštěvou nás poctí i jedna ze základních postav brněnské taneční scény, spolutvůrce Jerryho desky Eclectic- Robotech live.

Jako další mimo brněnský dj nám zahraje špička zlínské scény – její téměř zakladatel, každopádně určitě její vynikající představitel – dj Kita. Ze Svitav k nám zavítá stále oblíbenější electro boy Joshek, zahrají i další brněnští známí djs jako Marthen, Louis & Guga, Marco O, Duncan po delší době se objeví i Bernie. Samozřejmě nebudou chybět ani oslavenci Radan Mach a Sors.

Na druhém flooru, který bude více do stylu trance vystoupí djs: Marcelino de Valerio, Mike Rayman, Moonrise, Excubitor, Patricie a Tarabass.

Těšit se můžete na vynikající večírek jehož kvality byly prověřeny již několika ročníky. Nebude chybět narozeninová výzdoba klubu a mnoho dalšího. Navíc pro prvních 100 návštěvníků panák zdarma.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016