PARTYINFO

 

PITCHO WOMBA KONGA

Datum konání:
04.03.2007 - neděle
Místo konání:
Praha - Archa
Live:
Pitcho Womba Konga, DJ Le Saint (MEX) a MC Pablo Andres (B)
 
 
Pitcho Womba Konga a Beatburger Band v neděli v Arše
Nedělní koncert belgického rappera s konžskými kořeny Pitcho Womba Konga zahajuje 6. ročník festivalu 'Tvůrčí Afrika aneb všichni jsme Afričani'. Jako předkapela se představí domácí beatboxová kapela Beatburger Band.
 

Nedělní koncert belgičana Pitcho Womba Konga v Divadle Archa zahájí beatboxová kapela Beatburger Band. Beatburger Band je novou formací na české hip-hopové scéně složenou z největších hvězd domácího beatboxu. Jeho členové Cossiga a Freaky Jezus několikrát po sobě zvítězili na domácích kláních a v roce 2005 byli mezi pěti nejlepšími týmy na World Hip Hop Challenge. Mezi jejich největší úspěch se dá počítat i to, že si je od loňského října vzala pod křídla newyorská společnost Beatboxer Entertainment.

Beatburger Band kombinuje beatbox, zpěv, rap i živou hudbu. Kromě hip-hopu se věnují i coververzím filmových soudrtacků a pohybovým kreacím a jejich vystoupení tak dostávají rozměr hudební show. Členové kapely využívají i svou divadelní zkušenost, kterou získali účastí na projektech Divadla Archa.

Beatburger Band tvoří Cossiga, Freaky Jezus, nejmladší, teprve čtrnáctiletý, člen Johny Týpek, IvanHoe, En.dru, Peter Adamov a Sifon.

www.skinfama.com
www.myspace.com/djlesaint
www.myspace.com/pitchomusic
www.myspace.com/pabloandresmusic

Vstupenky v ceně 250,- Kč jsou v předprodeji v pokladně Divadla Archa a sítích Ticketpro a Ticketportal.

 
Pitcho Womba Konga v neděli v Arše

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016