PARTYINFO

 

DANCE IN THE SKY

Datum konání:
25.05.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Sky Bar
DJs:
Da Moon (www.djdamoon.com/nubreed.cz), Slater (tribal vision rec.), Tazz (progressivesession.net)
Info:
http://www.djdamoon.com
Popis:
start 21:00, vstup do 22:30 zdarma, poté 50 czk
 
 
Slater, Da Moon a Tazz na Dance In The Sky v Plzni
 
 
DANCE IN THE SKY není jen party zajímavá umístěním v 16. patře mrakodrapu, ale především noc se zajímavými DJs. Vždyť právě zde se před rokem poprvé v Plzni představil Martin Gredner a dobrý důvod k návštěvě Sky baru bude i pátek 25. května. V západočeské metropoli zahraje Dj Slater, kterého je spíše slyšet v zahraničí (Mexiko, Austrálie, Japonsko, Kanada...) a premiérově uslyšíte i druhého hosta, kterým bude Dj Tazz ze seskupení progressivesession.net. Na parketu Vás uvítá rezident Dj Da Moon. Dobrým důvodem být na téhle party od západu do východu slunce tak jistě nebude jen báječný výhled na Plzeň.

DJ Slater
Michal Smetana alias DJ Slater je manažerem celosvětově proslulého progressive labelu Tribal Vision Records, který vydává top producenty ve svém žánru, a jehož CDs a vinyly naleznete v kufrech DJs jako Hernan Cattaneo, Sultan, Armin Van Buuren, Christopher Lawrence či Paul van Dyk. Jako DJ hraje Slater pravidelně na parties a festivalech na celém světě, od Austrálie přes Severní a Jižní Ameriku po Japonsko, Turecko, Maroko a země EU. Jeho styl se dá popsat jako našláplý progressive house s prvky elektra i trancu.

Více info:
www.djslater.net
www.tribalvision.cz

Slater - demomix Live from Mexico 


DJ Da Moon
Dj Da Moon se poprvé za gramofony postavil v roce 2001, kdy se stává rezidentem legendárního plzeňského klubu Mazaný králíček. Jeho úplné začátky však míří hodně do minulosti, kdy ve svých 12 letech začínal bavit lidi na diskotékách po boku svého otce a tím si získal spoustu zkušeností, jak pracovat s publikem. Představil se v nejznámějších klubech v čechách (ROXY, Akropolis, MIX, Propaganda atd.), dále na festivalech Summer of love, Sázavafest, Sunset, Hightjump atd. Slyšet jste ho mohli, ale i v rádiových pořadech, jako např. Láary fáary a Bez filtru na ČR, Nightfly - Kissproton, dance extravaganza - Evropa2 atd. Mezi jeho první desky patřili houseové hitovky, které začal pomalu měnit za deep a tech house.

V dnešní době je spíše spojován s emotivními zvuky svého nezaměnitelného stylu, který přechází přes deep, tech, electro, až progressivní sound, kterým dokáže vždy navázat tu správnou atmosféru v klubu, ale i na větších akcích. Nyní můžete jeho electronica sound slyšet především na rezidentní akci DANCE IN THE SKY ve Sky baru, který je unikátní svým umístěním v 16 patře nejvyšší budovy v Plzni a také na nově vzniklé noci RENAISSANCE v plzeňském klubu PH+, která je čistě pod jeho křídly. Jeho DJské přednosti a um ocenili za demomix Architecture z roku 2005 v časopise o taneční hudbě X MAGu, jako demo měsíce.

Více info:
www.djdamoon.com/index.php
www.myspace.com/martindamoon

 Warm up set from Climax ROXY Prague


DJ Tazz
Vlastním jménem Jan Kolář se k elektronické taneční hudbě se dostal poprvé v roce 1997, když navštívil poprvé klub Roxy, avšak hraje od roku 2000. V dnešní době se již delší dobu věnuje hraní hudebnímu žánru progressive a snaží se ho dostávat více mezi lidi, o čemž svědčí i jeho aktivity, kde mimo jiné také píše hudební recenze o progressive do magazínu XMAG. Jeho zvuk se dá charakterizovat jako našláplé rytmy s atmosférickými melodiemi a zvuky, hutnou basou, emotivními vokály, groovy náladou a stále plné energie. TAZZ je perfekcionista, z jeho mixováni je cítit záliba v dlouhých prolínavých mixech a náhlých gradací a nájezdů. Je také fanatik do technických vymožeností, a od roku 2005 používá při svých vystoupeních navíc externí efektor. Jeho demo 2xCD s názvem Emotion&Essence bylo hudebním časopisem XMag v čísle 11/2003 ohodnoceno pěti hvězdičkami, což je největší možný počet, který lze získat. Díky tomu také začal dostávat nabídky na hraní na festivalech jako legendární Open Air Field či Summer Of Love.

V roce 2005 nahrává další demo, které v XMagu získává opět skvělé ohodnocení a k jeho jménu se připisuje známka dje s výbornými demo nahrávkami a tradičně přesnými mixy. V roce 2003 založil hudební seskupení Djs Progressive Session, které seskupuje české a slovenské Djs, kteří se hudebnímu stylu progressive věnují již dlouhou dobu. Za dobu svého djování již projel kluby po celé republice, občas se také vyskytuje na Moravě, příležitostně i na Slovensku. Jeho live sety jste již mohli slyšet v radio pořadech jako Dance Extravaganza na Evopě2, radio Akropolis, Live61, Kiss FM, Rádio Vysočina, Kiss Publikum a na anglickém Smoke FM. Vystupoval jako support pro dje Luke Fair, Layo&Buswacka, Luke B, Snake Sedrick, Jonas Steur, Matthew Dekay, Marco Zaffarano, a další. V roce 2004 TAZZ odjel na roční stáž do Londona, kde se setkal se spoustou zajímavých lidí a získal další zkušenosti. Zahrál si tam také v klubech jako AKA@The End, Back2Back, The Brixton Telegraph či na plážové open air akci v Brixtonu.

Více info:
www.progressivesession.net

Tazz - Story continues mp3 set


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016