PARTYINFO

 

LATINO NIGHT

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Dudu (brazil), Pedro Rodriquez (cuba/cze), ADB 52, Mc Belize
Live:
Juan Carlos (cuba), Santy y su Marabú (cuba)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Latino Fever v pátek poprvé v Radosti FX
Nová klubová noc plná latinskoamerických rytmů startuje v Radosti už 23. března. Kromě živé skupiny Santy y su Marabu z Kuby vystoupí i jihoameričtí DJové a taneční skupina Boom! Brasil.
 
Radost FX Club si Vás dovoluje pozvat na premiérovou noc plné žhavých latino rytmů pod názvem Latino Fever. Již tento pátek 23.3.2007 se otevřou dveře klubu a vy se budete moci oddat skvělé zábavě, která potrvá, až do ranních hodin. Neskutečné nasazení temperamentních hudebníků z kapely Santy y su Marabu (Son de Cuba), Reggaeton, perkuse, kubánští tanečníci, originální samba v provedení brazilských tanečnic, skutečný sambodrom nespoutané energie.

To vše během jednoho večera v jedné velké porci zábavy. Živým hudebníkům a kapelám pak budou sekundovat djs Pedro Rodriguez, Abdul 52 a Belize. O projekce se postrají Dílna Film, body painting by Koťas. Dívky mají do 23:00 vstup zdarma.

www.radostfx.cz

Santy y su Marabú (Son de Cuba) je složením profesionálních muzikantů - většinou z Kuby - kteří dodávají tvorbě souboru osobitost a neopakovatelnost, jejich společným jmenovatelem je cit pro rytmus a tanec, schopnost bavit se maximálně uvolněně a s prožitkem. Santiago F. Jiménez Smith (Kuba) - skladatel, zpěvák a kytarista je lídrem hudebního seskupení SANTY y su marabú, které působí na české scéně již tři roky. Zaručeně vás strhne svým temperamentem, spolehlivě vás roztančí nebo se můžete do jejich hudby jen zaposlouchat a nechat se vtáhnout do atmosféry slunného Karibiku.
 
Boom! Brasil - Strhující "Sambadrom" plný organické energie!
Profesionální, 100% autentická revuální taneční skupina prezentuje program kumulující vše, co nabízí nejtanečnější země světa – Brazílie! Půvabné exotické tanečnice, pompézní pestrobarevné kostýmy.

Omar
www.myspace.com/whodjomar

Platinum Soul Dot Biz
www.platinumsoul.biz
www.myspace.com/platinumsouldotbiz

Platinum Soul Air Play
www.wave.cz/platinumsoul

Platinum Soul Online Radio 24/7/365
www.libimseti.cz/player.php?rid=2


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016