PARTYINFO

 

WELOVE2BREAKS

Datum konání:
10.03.2007 - sobota
Místo konání:
Olomouc - Metro
DJs:
Nedu Lopes (belo horizonte, brasil), Gasta, Killer
Info:
metrochilloutclub@centrum.cz
Popis:
start 21:00, vstup 59 czk
 
 
Brazilský DJ Nedu Lopez vystoupí tuto sobotu v olomouckém Metru
 
 
Sobota 10. března je v programu MetroChillout Clubu v Olomouci vyhrazena party WeLove2Breaks. Chilling ale rozhodně nečekejte! Za gramofony se totiž postaví brazilský brakebeatový kouzelník DJ Nedu Lopes, a to na přání jeho manažera, který tu oslaví svoje 30. narozeniny. Olomouc tak bude další zastávka na jeho velkém asijsko-evropském turné.

Sympaťák Nedu Lopes, pocházející z třetího největšího brazilského města Belo Horizonte, hraje už 16 let. Na rezidentních večírcích klubu Fantasy pravidelně mixuje RnB, House a UK-Garage. V Metru ale předvede beaty řádně nalámané. Styl New School Breakbeatu šperkuje technickými vychytávkami a skvělými scratchovými pasážemi. Těšte se proto na kvalitní hudební produkci od energického a skvěle technicky vybaveného Brazilce. Dále zahrají olomoučtí „brejkaři“ Gasta a Killer. Ti, kteří pamatují prosincové vystoupení Nedu Lopesova kamaráda a kolegy, brazilského d´n´b DJ BanBana, tuší, že Metro se otřese v základech!

Akce vypukne ve 21 hod. a konec radši neplánujem. Vstupné je baťovských 59 Kč. Vzhledem k omezené kapacitě klubu je třeba lístky dopředu rezervovat. Kdo chce zažít další brazilskou noc, ať volá 608 552 777 (Majkl) nebo píše na metrochilloutclub@centrum.cz.

Info na: www.metro.olomouc.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016