PARTYINFO

 

THE STEEL

Datum konání:
17.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Bordo
DJs:
Petr Holman, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Daun, Vlaris
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
21:00-22:30 Vlaris
22:30-00:00 Nifty
00:00-00:15 modní přehlídka
00:15-01:45 Petr Holman
01:45-02:00 barmanská Show
02:00-03:30 Carrione aka Diesel Phunk
03:30-05:00 Daun
 
 
Akci Steel v klubu Bordo ozdobí módní přehlídka VŠUP
Sobotní klubovka The Steel chce připomenout doby, kdy se ještě Bordo jmenovalo Industry 55 a během noci se tak za gramofony vystřídá hned několik DJů, spojených s tímto klubem. Kromě hudby na vás čeká i módí přehlídka a to vše bez vstupného!
 
Trošku netradičně a o něco zajímavěji. To bylo naše hlavní krédo, když jsme připravovali tuhle akci. I Praha je už přesycena nejrůznějšími party s top djs z celého světa. Co však lidé opravdu chtějí ? Dle našeho názoru něco nevšedního a zase trošku jinak. Proto i mi jsme se rozhodli tuto vzpomínku na staré dobré trancové časy v již legendárním klubu Industry 55 udělat v novém nevšedním habitu.



Proto krom djs jsme pro Vás tento večer připravili i podívanou, která oko potěší a přínese i trošku zpestření z hlediska estetického. Takže ať Vás nenapínáme. Krom krásných tanečnic, které budou pomáhat držet taneční atmosféru. Jsme pro Vás připravili módní přehlídku originálních a vychytaných oblečku Vysoké uměleckoprůmyslové školy v Praze. Sličné dívčiny Vám předvedou kolem 60 modelu.

Tato přehlídka pod taktovkou profesionálního choreografa bude jistě příjemný zpestřením tohoto večírku. Dále je v programu zařazena barmanská show, která předvede někdy až artistické žonglovací techniky zručných barmanu. Celý večer bude v nádechu taneční party, takže se můžete tešít na našlapaný Trance, Tech House a k ránu i něco málo progressivu a elecktra.
 
Jo a kolik chceme za vstup ? Pro tentokráte ani korunu.
 
 
Pražský klub Bordo vzpomíná na časy Industry 55

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016