PARTYINFO

 

THE STEEL

Datum konání:
17.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Bordo
DJs:
Petr Holman, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Daun, Vlaris
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
21:00-22:30 Vlaris
22:30-00:00 Nifty
00:00-00:15 modní přehlídka
00:15-01:45 Petr Holman
01:45-02:00 barmanská Show
02:00-03:30 Carrione aka Diesel Phunk
03:30-05:00 Daun
 
 
Akci Steel v klubu Bordo ozdobí módní přehlídka VŠUP
Pražský klub Bordo vzpomíná na časy Industry 55

 
Pražský klub Bordo se v sobotu 17. března na jednu jedinou noc vrátí do dob, kdy se honosil jménem Industry 55. Noc kromě djských jmen spojených s klubem Industry 55 nabídne i módní show v podání mladých návrhářů ateliéru módní tvorby Vysoké školy uměleckoprůmyslové. Vstupné na tuto noc je zcela zdarma.

Už za necelé dva týdny proběhne v pražském klubu Bordo noc The Steel Czech Dance, která pouze pro tuto noc změní klub Bordo na klub Industry 55, který využíval stejných prostor. Noc nabídne celkem dvě úrovně zábavy. Jedna bude zaměřena na hudební prožitek a druhá na life style show.

O hudební stránku noci se postará celkem pět djských jmen, z nichž tři v klubu Industry 55 pravidelně vystupovala, což je zárukou té správné industriální atmosféry. Nevěříte! Zárukou vám budou jména vystupujících djs.

První jménem noci je bývalý rezident noci „Gate“, která nejednou rozhýbala klubem Industry 55, a častý host mnoha tranceově zaměřených nocí Petr Holman. Tato osobnost taneční scény rozhodně nechyběla v centru dění české taneční scény, o čemž svědčí i seznam vystoupení obsahující jména GO Planet Roxy, Open Air Field, Creamfields, Summer of Love, Creamfields Warmup, Citadela, Crystal House, Pornoground, Ibiza Night IV, RudeNation, a to rozhodně je zárukou kvality. Stále nevěříte?

Druhým hostem večera je další osobnost české taneční scény a zároveň dj hostující hned na několika tanečních večerech v bývalém klubu Industry 55, Carrione aka Diesel Phunk. Tento dj je znám svou vysokou variabilitou, díky níž se s jeho jménem mohli setkat jak na čistě houseově laděných večerech např. Mecca a noc Meccamix, tak i na čistě trance nocích či po boku veličin světového techna. Avšak jak sám říká, nejraději má rád kombinování stylů, které zachová příběh a nezvrátí se v chaos.

Třetím djem, který si zavzpomíná na doby klubu Industry 55 bude vždy pozitivně naladěný dj a hudební labužník pohybující se ve vodách progressive dj Daun. Pro dje Dauna bude jeho pozvání mít náboj návratu ke kořenům, protože právě klub Industry 55 byl z jeho prvních djských útočišť.

Zbývajícími hudebními hosty večera budou djs Nifty a Vlaris. Zatímco Nifty ve svých setech velmi rád kombinuje trance s electrem, což v jeho podání sklízí v pražském klubovém podhoubí úspěch, tak dj Vlaris se věnuje čistě electru.

Módní přehlídka jakou součást párty

Jak jsme již v úvodu naznačili, tak noc The Steel Czech Dance rozhodně nebude jen o velmi kvalitním hudebním prožitku. Noc The Steel Czech Dance návštěvníkům nabídne i life style v podobě fashion show pod taktovkou mladých progresivních návrhářů ateliéru Módní tvorby na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze ve spolupráci s modelingovou agenturou. Více informací vám přineseme v další tiskové zprávě.

Pražský klub Bordo se pouze na jednu jedinou noc promění v kdysi tolik oblíbený klub Industry 55, proč tedy nebýt u toho?! Zábava bude rozdávána plnými doušky.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016