PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT - KOULE WARM-UP

Datum konání:
10.03.2007 - sobota
Místo konání:
Zlín - Music Land
DJs:
Filthy Funk Funk (uk), Bon Finix, Drastics, Majkl, Kossi
Info:
dalibor@music-land.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Kick da Night - Warm up Weekend k akci Koule
 
 
Tento víkend se v České Republice uskuteční hned 2 klubové noci Kick da Night residenta Bona Finixe. Bon Finix s touto svou nocí vystupuje již déle jak rok na různých místech v republice, ale i za hranicemi. Jeho noc Kick da Night se pravidelně každé 2 měsíce koná například v klubu Ministry of Fun ve slovenském Zvolenu. Ale zpět k tomuto víkendu. 

S Bonovým  laskavým svolením jsme tyto jeho residentní noci pro tento víkend spojili s warm-upy na party Koule, 9. března si Bon Finix přiveze svou residentní noc KDN do jihočeských Přestavlk a 10. března se Kick da Night (Koule warm-up) uskuteční v Music Landu ve Zlíně. Jako hlavní hosty si na tento víkend Bon Finix pozval DJské seskupení Filtry Funk Funk z Anglie., kteří vystoupí jako hlavní hosté na obou akcích.
        
Filtry Funk Funk je trojice DJs (Mitch, Shaun Southall a Paul Jay), residentů britského klubu Mango ve městě Reading, kteří pravidelně vystupují také v londýnském  světoznámém klubu Ministry of Sound, nebo Heaven. Každý z nich už má s djingem dlouholeté a bohaté zkušenosti. Jako djské trio Filthy Funk Funk vystupují od roku 2006. Styly hudby, které ve svých setech hrají jsou převážně electro a dirty house.

Jejich vystoupení je speciální tím, že set míchají všichni tři dohromady, což jim dovoluje při hraní používat velké množství efektů a vytvářet různé bootlegy a accapely, čimž setu dodávají grády a energii, kterou když přenesou na pařící clubbery, tak tím v klubu vytvoří nezapomenutelnou atmosféru. Jejich residentní noc Erotique je nejvyhlášenější klubová noc v Readingu a zahráli si na ní už s takovými hvězdami jako jsou Judge Jules, Hoxton Whores, Tim Sheridan, Oliver Lang a další. Podrobnější informace o těchto exklusivních hostech naleznete na jejich space prezentaci
www.myspace.com/filthyfunkfunk

Jako dalšího hosta si Bon Finix na svou noc pro tento víkend pozval  mladého pražského hard DJe Drastice, který do svých setů zařazuje desky stylu electro, hard trance, občas i melodické techno, takže je jasné že to Drastics rozjede trochu rychleji než ostatní.

Do Discocentra Přestavlky přijede ještě jeden speciální host. Bude jím mladá, půvabní DJka E-lite, která zaujme nejen svým půvabem, ale také DJským umem, který předvádí jak v klubech (Roxy, Mecca atd) ale i na halových akcích jako MXTronica, či M.Burian and Friends)

V Přestavlkách tedy 9. března vystoupí Filty Funk Funk (UK) Bon Finix, Drastics a E-lite. Ve Zlíně v klubu Musicland 10. března  vystoupí opět Filtry Funk Funk (UK), Bon Finix, Drastics a místní residenti klubu.

Do Přestavlk je vstup za 80 korun, je pro vás připravena laser show, videoprojekce, GoGo a speciální světelné efekty. – Do Zlínského Music Landu je vstup pro všechny zdarma, a krom skvélé muziky a skvělé atmosféry bude na akci také super zvuk, vynikající světla a výborně zásobené bary.

Jak jsme již řekli v úvodu obě tyto akce jsou koncipovány také jako warm-up parties k akci Koule, která se uskuteční 16.března v táborském klubu Milenium s hlavní hvězdou Marcelem Woodsem, společně s ním zahraje Bon Finix, Drastics, Martin Gredner a Wizard. Na obou akcích tento víkend budou k sehnání levnější vstupenky na akci Koule za super cenu 200 korun!

Více info o residentní noci Bona Finixe s názvem Kick da Night najdete na www.myspace.com/kickdanight a pokud sháníte informace o akci Koule, podívejte se na www.myspace.com/koule

Těšíme se na vás!
           
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016