PARTYINFO

 

ESSENTIAL DANCE

Datum konání:
10.03.2007 - sobota
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
South Dip, Los Adamov, Steny
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 – open
22:00 – South Dip
00:00 – Los Adamov
02:00 - Steny
 
 
Březnové vydání Essential Dance ve zlínské Velrybě
 
 
Další pokračování housové párty Essential Dance má pokračování v sobotu 10.03.2007 ve zlínském klubu Velryba. Vystoupí na Zlínsku známí house djs Los.Adamos, Steny a South Dip. Kdo má rád housové taneční rytmy tak nemůže určitě chybět. Těšit se můžete na house, vocal house a v dnešní době hodně populární electro house.

Klub bude otevřen tradične od 21 hod. a bude připraven široký sortiment míchaných nápojů, které v žádném zlínském klubu určitě nedostanete. Další novinkou je nově posílený sound system, který jste mohli otestovat na party DUPLEX Night a UNIVERSITY.

South Dip – Bio

DJ South Dip se narodil v roce 1983 ve Zlíně. Již od útlého dětství byl vystaven vlinům hudby. Zprvu to byl jen hip-hop proložený prvními pokusy o vlastní produkci a texty. Jeho tehdejší dvoučlenná skupina zaznamenala jedno vystoupení po boku dnes již neexistujících kapel Propast a X-kult. Poté začal objevovat nové styly a moderní proudy elektronické taneční hudby.

Jméno South Dip vzniklo po prvních publikacích jeho tvorby v tanečních pořadech v radiu. První tracky zněly sice dost sirově, ale postupem času se začal stále více zabývat hudebním softwarem, produkcí a remixováním jiných autorů. Nyní se zabývá produkcí již sedmým rokem a jeho vlastní aktuální tvorba má spíše chilloutový a relaxační nádech.

V roce 2002 se seznámil s brněnským DJjem Andreou Fiorinem a zanedlouho založili formaci Those Bad Guys, která má na svém kontě remixy Pata Fulgoniho, Monkey Business nebo třeba DJje Nea.

Jako DJ se prezentuje cca od roku 2001 a jeho repertoár zahrnuje happy house desky. Mezi jeho nejoblíbenější producenty patří MJ Cole, Harry Chocho Romero nebo Olaf Basoski.

DJje South Dipa můžete vidět například v DJ LAB baru na rezidentních večírku nebo v kavárně Vyhlídka v centru Brna. Poslední společné vystoupení Those Bad Guys bylo na Silvestrovské párty v klubu Paříž.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016