PARTYINFO

 

SISTERS CORPORATION PARTY

Datum konání:
10.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Gecko Bar
DJs:
Roman Rai (roxy), Marwin Shamma
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Roman Rai a Marwin Shamma mají novou rezidentní noc
Máte-li rádi kvalitní hudbu v útulném prostředí menšího klubu, pak zpozorněte! Zkušení selektoři Roman Rai a Marwin Shama rozjíždějí v prostorách baru Gecko vlastní noc s názvem Sisters Corporation.
 
Příznivci menších prostor nebo hudebních barů těšte se. Rádi bychom vás uvítali na nové rezidentni party Sisters Corporation, která se bude konat každou druhou sobotu v měsící v prostorách skvělého baru Gecko.

Celý večer vám k poslechu a tanci bude hrát ta nejnovější muzika z bagu takových ostřílených residentů jakými se stali Roman Rai z Roxy Praha a Marwin Shamma z momentálně nejpopulárnějšího plzeňského klubu PH+, kteří si vždy ještě pozvou třetího do party aby vám společně naservírovaly ty nejpozitivnější beaty současné deep, elektro, minimal i funky house produkce. Ceny na baru jsou více než příznivé. Navíc vás čeká na každé párty speciální Sisters Grupen Cocktail drink za speciální cenu !! A vstupné je samozřejmě zdarma. Nevěříte ??? Veřte . . . .

Roman Rai

DJ kterého není třeba moc podrobně představovat. Klub Roxy je jeho domácí půdou, party Zen jeho místní největší residencí a pokud posloucháte rovné beaty jistě jste měli tu čest si jeho set vychutnat. Kdo Romana slyšel tak ví, že vás dokáže především naladit na nejrůznějších vlnách house music. Jeho sety vyvolávají neopakovatelnou atmosféru a barevnost a ruku do ohně, že tomu bude i tentokrát.

Roman je čím dál známější i jako producent, jeho vydané tracky se objevují například v kompilacích od Japonska přes Evropu až po Austrálii. Udělal remixy pro takové kapacity jako Danny Howels či nedávno například pro známé Deep Forest… Jeho tracky si můžete poslechnout na www.beatport.com a veškeré další info najit na www.myspace.com/romanrai


Marwin Shamma

Hraje od roku 2000. Jako začínající DJ v Plzni dostal možnost se představit pro mnoho z nás v legendárním klubu Mazaný králíček. Pak následovala rezidentní noc v klubu Mix, kde odehrál i mnoho akcí po boku DJe Majkla, Dále jste ho mohli slyšet Open Air Fieldu, Bohemia Café, Sky Baru Café – kde rozjíždí novou residentní noc, nějakou dobu hrál i v klubech v Lisabonu a samozřejmě se zdatně aklimatizoval i v pražských klubech. Rok 2003 mu nachystal vítězství Bassline Basic Cup. Jeho sety se vinou v náladě deep electro a minimal houseu az po progressive house. V Jeho profilu na myspace se dočtete spousty dalších zajímavostí.


Takže ten kdo neměl tu čest čelit kvalitním setům alespoň jednoho z nich, či kdo má to nutkání se přijít zúčastnit parádního mejdanu v útulném prostředí, si může zavčas napsat do kalendáře 10.3.2007 Sisters Corporation party (náhradní střevíce na cestu domu sebou.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016