PARTYINFO

 

EVOLUTION SPECIAL

Datum konání:
17.03.2007 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
V-sag (v-sag.com, greece), Tomas Haverlik, Martin Gredner, Ringo, Andrew Trovaioli (it)
 
 
Profil V-Saga k party Evolution Special v Ostravě
 
 
Plánovaný line up se oproti původním plánům rozšíří o dalšího zahraničního hosta! Je jím Ital Andrew Trovaioli, který doprovodil Tomáše Haverlíka na prosincové Evolution a i tentokráte se stane součástí dueta Haverlík & Trovaioli!

Biografie – V-SAG
Kvalitní zástupce bohaté řecké progresivní scény V-Sag , vlastním jménem Vasilis Sagonas, se narodil 28.ledna 1983 v Larisse.Už odmalička měla hudba v jeho životě veliký význam.Jeho 2 sestry se významně přičinily na tom,že se celých 6 let Vasilis věnoval hře na piano.Dostal tak dobrý základ znalostí teorie hudby.Ve svých 15 letech si kupuje svůj první PC,aby mohl začít tvořit vlastní elektronickou hudbu.

Vasilis pracoval ve velice prominentních softwarových společnostech jako je např. Greece-based FORTHnetSA. Tyto zkušenosti společně s jeho mimořádným citem pro hudbu z něj udělaly významného hudebního producenta.Jeho tvorba je dokonalým spojením citlivé melodie + chytlavého vokálu + rozmanitých efektů + hutných beatů. Každá jeho skladba je něčím jedinečná a nabízí opravdu kvalitní zážitek.

Vasilis je dokonalý samouk a při tvorbě hudby následuje své srdce.Díky tomu vznikají doslova geniální a vzrušující skladby, které časem dostávají tu správnou formu také co se nejkvalitnějšího masteringu týče.

V této době je již V-Sag velmi známým a uznávaným producentem, vydává u známých labelů a spolupracuje s takovými osobnostmi jako jsou John Digweed, Hernan Cattaneo, Deep Dish, Dave Seaman, James Holden, Steve Porter, Lemon8, Markus Schultz, G-Pal, Gabriel and Dresden, Pole Folder, Sultan, Tone Depth, Perry O' Neil, DJ Tarkan a mnoho dalších.

V roce 2005 začal spolupracovat s předním tureckým zástupcem house-progressivní scény - djem Tarkanem (několikanásobný dj roku v Turecku).Stali se z nich velmi dobří přátelé a založili společně label NO SMOKING RECORDINGS, který vydává to nej z deep, tribal a progressive-house.

V-Sag o sobě tvrdí,že je introvert, který však své emoce a postoje dává najevo skrze svou tvorbu.Skrze hudbu, kterou vám všem předvede, se s vámi bude chtít spojit a napojit tak na jednotnou vlnu!!!!!!Bude chtít, abyste i vy v plně roztančeném klubu pocítili to,co bude cítit on,když do vás nalije ten pravý snivý ale zároveň velmi našlapaný progressive sound!!!!!!

 
Řecký DJ V-sag zahraje v ostravském Fabricu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016