PARTYINFO

 

INSOMNIA 4 - WAY OF SHAOLIN

Datum konání:
19.05.2007 - sobota
Místo konání:
Březnice - Březnice MC
DJs:
Olav Basoski (nl), Groove Dan, Deny, Pellican, EL.B, Funk 2
Info:
http://www.insomniaparty.wz.cz
vlada.pelikan@seznam.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 - 22:00 Funk 2
22:00 - 23:30 EL.B
23:30 - 01:00 Groove Dan
01:00 - 03:00 Olav Basoski
03:00 - 04:30 Deny
04:30 - 06:00 Pellican

 
 
Insomnia: rozhovor DJ Deny Insomnia 4 - soutež Olav Basoski: "Vždy se těším na hraní ve východní Evropě."
Holandský DJ Olav Basoski se vrací do Čech
 
 
Jedinečný mejdan pro všechny clubbery slibuje čtvrté pokračování úspěšné party “Insomnia” s podtextem “Way of Shaolin”. Minulé ročníky s headlinery Michaelem Burianem, Chrisem Sadlerem, Trávou, Ladidou, Orbithem, E-Lite, Patem Heartem, Denym, Efendym, The Keeperem či Deenem Ouvnem, přilákaly do Kulturního Centra sedmitisícového městečka Březnice, vzdáleného necelých 16km od okresního města Příbram, cirka 3500 clubberů.

Skvělý houseový DJ OLAV BASOSKI se představí českému publiku podruhé ve své karieře. Poprvé jsme ho mohli vidět v clubu Misch Masch (Praha) cirka před rokem a musíme říct, že nás jeho energický DJ set naprosto uchvátil. Olav Basoski je prostě mistrem holandské house music.

Je majitel labelu Rootz Records, skladatelem, remixerem, producentem a hlavně jedinečným DJem. Hity Olava Basoskiho „Opium Scumbags“, „Waterman“, nebo „Can´t Stand No Lies“ vévodí světovým tanečním a klubovým hitparádám.

Olav remixoval hity takových jmen jakými jsou Moby, James Brown, Bob Marley, Armin Van Buuren, Todd Terry, Phats & Small a je právem považován za jednoho z nejrespektovanějších DJs house music na světě.

Součástí párty Insomnia 4Way of Shaolin“ budou i speciální taneční performance, go-go tanečnice, velká videoprojekce a originální tématické dekorace.

A co dodat na závěr? Do 19.5.07 zbýva nějaký ten pátek a během té doby Vás budeme rádi informovat o dalších novinkách a zajímavostech týkajících se této párty.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016