PARTYINFO

 

ROXY ROCKS

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Cubik (roxy), Ivan M (sax), Marwin Shamma, T.T.
 
 
DJ Cubik hostem březnového vydání Roxy Rocks
 
 
V pátek 16. 3. 2007 se můžete opět těšit na již čtvrté pokračování velmi úspěšné taneční noci ROXY ROCKS. Dalším hostem ze stáje Roxy Bookingu je vynkající DJ CUBIK. Jeho styl hraní procházel v minulosti různými proměnami, ale v současnosti jeho DJ-set balancuje na hranici tanečních stylů- electro house, tech-house, progressive, deep house, které se snaží občas okořenit i funky housem.

Již delší dobu se také intenzivně věnuje hudební tvorbě v projektu FO3 a nově také pod Another Cubik. V roce 2002 vyšel FO3 track  ve stylu proghouse nazvaný Pressured na kompilaci Xmagu (Open Air Field) a také v roce 2004 vyšel breakbeat-electro-retro track Helicopter Funk na kompilaci Živlu nazvané E-clash. V současné době se na kompilaci Defilé Lounge vyskytuje klidnější track What We Do About It pod pseudonymem Another Cubik. A květnu 2006 vyšel na vinylu remix pro track First Fuck od kapelky Sci-fi psi.

Dále vystoupí mistr IVAN M se svým ojedinělým saxofonem, kterého doplní rezidenti DJ MARWIN SHAMMA a DJ T.T. Poslední Roxy Rocks party byla naprostá jízda až do ranních hodin.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016