PARTYINFO

 

AMAZING CITY WARM-UP

Datum konání:
24.03.2007 - sobota
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
LayDee Jane (laydeejane.eu), Ryanth, Milhause (clublife), Tuta (clublife)
Popis:
start 21:00, vstup 90 czk
 
 
Warm-up party k Amazing City ve zlínské Velrybě
 
 
Prodej vstupenek na Amazing City na zvýhodněnou cenu!

Zdravíme příznivce kvalitní klubové hudby a všechny, co mají rádi zábavu! Přijďte si užít sobotní žhavou noc 24. 3. 2007 do Velryba Music Club (Okružní ulice – budova Panorama,  Zlín – Jižní Svahy) kde se uskuteční  warm-up party k mega akci Amazing City, kterou poctí svou návštěvou velký Paul Oakenfold.

Amazing City je první pořádaná party nově vzniklé agentury Clear Vision. Ta na rok 2007 plánuje minimálně tři další megaparty s předními světovými hudebními hvězdami. Je třeba podotknout, že na první akci vůbec nešetřila. Všichni ti, kteří truchlili, že britská legenda taneční scény Paul Oakenfold nedorazila v loňském roce do Prahy společně s Madonnou, mohou nyní zaplesat. Nejdražší světový DJ Paul Oakenfold vystoupí na Amazing City jako hlavní hvězda. Doplní ho Johan Gielen (NL), Judge Jules (UK), Eddie Halliwell (UK), Daniele Divoli, Matt Hardwick (UK) a LayDee Jane.

Na zlínské warm-up party se představí DJs Ryanth (cz), Milhaus (clublife), Tuta (clublife). Jako vlajkonoš akce Amazing City se, stejně jako na warm-up akci v pražském Vertigu, objeví česká DJka LayDee Jane (laydeejane.eu). Tento unikátní večer bude v podání electro / house / progressive / trance Amazing City stylu!.

Nebude chybět speciální videoprojekce, možnost zakoupit levnější vstupenky na Amazing City. Všechny potřebné informace naleznete také na stránkách www.amazingcity.cz, www.clearvision.cz. Budeme se těšit na vaši podporu a na dlouhou noční jízdu!

Amazing City 13.4.2007 v T-Mobile Aréně s Paulem Oakenfoldem a dalšími světovými DJs!

Profily DJs:

LayDee Jane
Lucie Králová alias LayDee Jane pochází z České republiky, ale své debutové vystoupení měla v roce 1999 ve Švýcarsku, kde se v místních klubech také vyučila. Publikem ji vítalo s otevřenou náručí a okamžitě přijalo její talent a vášeň pro hudbu. Během relativně krátké doby ji její energické a průkopnické DJ sety postupně zavedly do hostujících pozic po celé Evropě, Asii a Africe. Talentu LayDee Jane si velmi brzy povšimlo nemálo prestižních klubů, které chtěly být součásti její kouzelné cesty a nabídly ji rezidenturu.

LayDee Jane má v současnosti rezidenci v klubech Duplex v Praze (CZ), Fabric v Ostravě (CZ) a vyhlášeném klubu MAD ve Švýcarsku, kde působí jako rezident již čtvrtým rokem. Kromě toho několik sézón vystupovala na Mallorce v klubech BCM a Riu Palace a jeden rok byla rezidentem legendárního klubu Monte Cristo ve Francii. Ve svých setech nejčastěji kombinuje melodický trance s progresivním tech-trancem, čímž dokáže často vytvořit až neuvěřitelnou atmosféru.

Své umění ukázala i na významných festivalech jako Creamfields v Čr, FFWD dance parade v Holandsku, Streetparade ve Švýcarsku a spousty dalších. V posledních letech se často objevuje na lineupech společně s takovými jmény jako jsou Marco V, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Svenson, Rank 1, Johan Gielen, Randy Katana, Armin van Buuren a mnoho dalších a několikrát si zahrála i s DJem Tiësto, například při jeho historicky prvním vystoupením v České Republice.


LayDee Jane bavila hudba již od dětství. Navštěvovala různé umělecké školy, kde měla hodiny zpěvu, tance a hry na klavír. Tyto dlouholeté zkušenosti jí pomohli nejen v její Djské kariéře, ale také při její produkci, které se začala aktivně věnovat v roce 2002. V současné době už má na svém kontě pět skladeb včetně velmi úspěšného singlu Titan-ic. Vedle produkování vlastního materiálu si LayDee Jane našla i čas k namixování CD kompilace Sonic 5, jež se vydala k příležitosti stejnojmenné indoor párty ve Švýcarsku. Podle žebříčku „The Dj List“ patří LayDee Jane v roce 2005 mezi 70 nejoblíbenějších djů světa a v tranceu dokonce do první třicítky! Sledujte LayDee Jane pečlivě, protože její energické živé sety a zajimavá produkce můžou být velmi návykové.

DJs Milhaus a Tuta
Dvojice českých djů Milhaus a Tuta, kteří svá umění dali dohromady v roce 2004 už společně dosáhli spousty uzpěchů. V druhé půlce roku 2006 odletěl Milhaus kontaktován anglickou agenturou, která vozí dje z Evropy do klubů po celé Asii do čínského města  Guangzhou, kde se stal residentem klubu YES. Klub YES má kapacitu 3000 návštěvníků a patří v Číně mezi top kluby. Ve stejném roce působení Milhause a Tuty, hostil tento klub jména jako  Paul Van Dyk, Tiësto, John Digweed, Ronski Speed, Niklas Harding, Martin Rooth, Marc Van Linden, Simon Peterson, Ron Van De Beuken, 4 Strings, Kyau vs. Albert, Scot Bond, Thomas Bronzwaer…

Milhaus působil v YES od konce června 2006 společně s anglickým djem Andy Jamesem. Původně byl kontrakt sepsán na tři měsíce, ale po velmi úspěšných vystoupeních  byl prodloužen na další tři měsíce, při kterých již Andyho Jamese nahradil Milhausův kolega dj Tuta, který 15.9.2006 přistál na Mezinárodním letišti v Hongkongu.

Společnými sety bavili návštěvníky klubu YES svým vystoupením 5 krát týdně v tří-hodinových setech. Klub byl každodenně zaplněn jelikož ve městě Guangzhou bydlí 16 mil. Obyvatel.  Společně za dobu svého působení v Číně vystoupili Milhaus a Tuta  s německým djem Marc Van Lindenem a anglickým djem Jack Barhamem. Dalším djem byl německý Ronski Speed z 87. místa světového žebříčku Djmag. Asi největší start s kterým se Milhaus a Tuta utkali byl JONH DIGWEED,  který je osmým djem na světě podle žebříčku Djmag. Dále vystoupili s Čínskými dji Eric Junior, Dickon Tempo, Yuki.

Po návratu do České Republiky  se od února 2007 stali residenty zlínského clubu Velryba. Společně vystupují na party Tour De Trance, University a spoutě daších. V současné době Milhaus pracuje ve studiu s formací Monoriderz na společné produkci.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016