PARTYINFO

 

AMAZING CITY WARM-UP

Datum konání:
31.03.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Carrione aka Diesel Phunk, Tomahawk, DJane BlueCat, Tall Boy Slim

2nd stage - Sens, Tomy
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
DJka Bluecat: rozhovor + profil
 
Ahoj Bluecat, nějak se nám ve zkratce představ.

Ahoj, jsem celkem normální holka z Domažlic. Ráda si s přáteli zajdu na dobrej drink. Sem tam nějaké to počteníčko. Myslím že jsem veselej člověk dávám to najevo.

Jak dlouho se vůbec věnuješ taneční muzice ? Jsi členkou, řekl bych velmi známého a oblíbeného, chodského resp. domažlického bookingu Noisy Pioneers. Ve vaší režii každoročně probíhá letní festival Sunset. Na co se tedy můžeme těšit letos ?

Taneční muzice se věnuji od té doby, kdy mi to můj přítel dotáhl do baráku. Před tím jsem poslouchala hlavně alternativu. Pak to přišlo tak nějak samo. Je to zhruba rok 2002. Co se týče Sunsetu, loni nám nepřálo počasí tak doufám že letos tomu bude jinak ! Co bude letos na programu je stále v jednání celého N.P. crew, ale určitě se budete mít na co těšit.

Objevuje se spousta nových odnoží elektronické hudby, co na to Bluecat ? Máš ráda pouze elektronickou hudbu a nebo se necháš inspirovat i jinými hudebními směry ?

Vnímám to jen okrajově, radši se zaměřuji na prolejzání internetových krámků s dobrým technem. Nemám výhrady k žádnému hudebnímu stylu, ráda si poslechnu vše co má smysl. K tomu dobrej drink a nic neřeším!

Antistatic určitě znáš, jaký máš názor na tuhle moravskou megaakci a co si chystáš pro její warm up ?

Antistatic je promakaná moravská halovka s výborným zázemím a vždy dobrou show. Mám ráda u takhle velkých akcí tu skvělou atmosféru, která je ještě doplněna výborným djs obsazením v čele s Gayle San. Na warm up se těším, ale dopředu nic neprozradím nechte se překvapit.

Máš nějaké hudební vzory nebo někoho, kdo tě hodně ovlivnil ? Kdybys měla neomezeně peněz na line up své akce. Kdo by tam hrál ? Díky moc za tenhle minirozhovor a moc se těšíme na tvůj set !

Na vzory moc nejsem, snažím se tu svojí cestu najít sama. Kdybych měla neomezeně peněz určitě bych udělala víc akcí než jednu. Takové ty domácí klubovky na ty nedám dopustit, ale určitě bych pozvala své oblíbence jako je Cave, Gayle San, Umek, Underworld a jiní... Taky děkuji a těším se na brzké shledání.


Dj since: 2002
Prefered style: Techno, Tribal techno
Favorite Producers: Cave, Carl Cox, Ladida, Lucca, Marco Carola, Montana, Paul Mac, Manuel Rio, Valentino Kanzyani, Marco Nastic…
Favorite Labels: Intec records, V Limited com., Recycled Loops, Pont Music, Sino, Blackhole rec.

Other: 2002 – BlueCat vstupuje do bookingu Noisy Pioneers, se kterým je v silném kontaktu již od založení crew. Po krátké době a obrovské chuti k dj-ingu se vypracovala na kvalitní techno dj-ku, která svým atraktivním energickým podáním Techna již roztančila spoustu klubovek v klubech Západočeského regionu. V průběhu následujících dvou let si zahrála po boku mnoha špiček české taneční scény. Jedny z posledních hraní: TECHNOZONE 2005, SUNSET 2005...

Club nights: bar music & drinks Podvobraz (H.Králové), Noisy Revolution (klub Fontána Domaž.), Noisy P. Night (klub Inspiral Plzeň), Music Bar Moskyto (Domažlice)

Support: Gayle Sun, La-Di-Da, Lucca, Chris Sadler, Nika 77


 
Warm-up k Amazing City tento víkend v Plzni

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016