PARTYINFO

 

AMAZING CITY WARM-UP

Datum konání:
31.03.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Carrione aka Diesel Phunk, Tomahawk, DJane BlueCat, Tall Boy Slim

2nd stage - Sens, Tomy
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
DJka Bluecat: rozhovor + profil
Warm-up k Amazing City tento víkend v Plzni
 
 
Poslední březnový den bude pro plzeňskou metropoli ve znamení warm-up párty k velkolepé show Amazing City. V sobotu 31.3. se otevřou brány klubu Potrefená Husa PH+, který nabídne ochutnávku amazing atmosféry.

Amazing City v plném lesku

Významná hudební událost letošního roku se kvapem blíží. Pražská T-Mobile Arena ožije v tanečním duchu párty Amazing City. Amazing City na pátek 13.4.2007 slibuje opravdu bohatý program v čele s legendou světové taneční scény Paulem Oakenfoldem. Ovšem ani zbytek noci neztrácí na svém lesku, však na programu noci jsou rovněž vystoupení djských celebrit  Johana Gielena, Judge Julese, Eddie Halliwella, Laydee Jane a mnoho dalších.

Amazing City warm-up v klubu PH+

Klub Potrefená Husa PH+ ve spolupráci s pořadateli Amazing City připravil na poslední březnový den hudební pozvánku nejen na Paula Oakenfolda v podobě warm-up párty. Lákadlem sobotní noci 31.3.2007 nebude jen kvalitu zaručující line-up v čele s rezidentem pražského klubu Mecca za rok 2005, djem Carrione aka Diesel Punk, ale i možnost zakoupení lístků na Amazing City za zvýhodněnou cenu 500 Kč, čímž ušetříte 150 Kč oproti předprodeji.

Plzeňský warm-up k Amazing City nabídne 2 podia, na nichž se představí celkem 6 djs. První podium nabídne opravdu bohaté hudební menu, které vy jako návštěvníci budete moci ovlivnit dle svých přání. Jednotlivý djs byli vybíráni s ohledem na hudební pestrost noci, tudíž se již nyní můžete těšit na hudební vlnění v rytmech techhouse, progressive, electra a svižněji i na techtrance či funky techno.

Druhé podium návštěvníkům nabídne odpočinkově laděný lounge v podání zkušené dvojice Sens a Tomy. Opomenuli jsme jména djs, kteří vystoupí na hlavním podiu? Opak je pravdou, protože nyní vám vybraná jména představíme. Hlavním hostem večera bude pražský dj a promotér v jedné osobě:

Carrione aka Diesel Phunk
Dá se říci, že hudební rétorika není této osobnosti zcela cizí, však zkušenosti jsou čerpány z vystoupení nejen v českém klubovém prostředí. Tento dj za dobu svého osmiletého působení na taneční scéně okusil mnoho rolí a prošel hudebním vývojem od počáteční techno euforie přes jemné vlnění house až po dnešní polohu univerzálního dje pracujícího s publikem za přispění toho nejlepšího z house, trance, techtrance a progressive.

Shrneme-li dosavadní kariéru této osobnosti do pomyslné kostky jednoznačně nesmíme zapomenout na několikeré vystoupení v legendárním prostoru pražského klubu Radost FX, pozdější pravidelné hostování v dnes již legendárních pražských klubech Spiral club, Industry 55, mimopražské zastávky v klubech jako ostravský Fabric, Galaxy, MC Veltruby, MC Březnice a rezidentní noc na nejnavštěvovanější noci za rok 2005 Meccamix v pražském klubu Mecca. Za zmínku stojí i promoterská činnost, která vyústila ve spolupráci na nocích pod hlavičkou Kamikaze.

Činnost dj Carrione aka Diesel Phunka se ovšem neomezuje pouze na území ČR o čemž svědčí jeho spolupráce s Amberskou taneční scénou či mexickým rádiem Masmusic.

Dj Tomahawk
Jeden z nejstarších západočeských djs hrající od roku 1996. Již roku 1996 mezi prvními přiváží do republiky gramofony značky Technics se snahou seznámit co možná nejširší veřejnost s tímhle „vynálezem“ a začíná je aktivně používat. Mezi lety 1997 a 1999 pořádá spolu s djem Šmafem ( působící v organizaci Sputum ) první parties na západě Čech, převážně v Domažlicích a Plzni. Je jedním z těch lidí, o nichž lze bez nadsázky tvrdit, že „oni tady udělali tu scénu !“ - akce pořádané pod záštitou dje Tomahawka, Šmafa, Majkla či Metoda byly vůbec mezi prvními rave parties v republice, byť pouze na regionální úrovni. V roce 1999 stojí u zrodu sdružení Noisy Pioneers.

Po dlouhém úsilí v létě 2002 otvírá na Domažlicku, konkrétně v Bělé nad Radbuzou, Music Club REAL FEEL, kde pořádá velkou řadu akcí se zvučnými jmény taneční scény. Koncem roku 2003 se klub setkává s nepřízní osudu a je tak po necelém dvouročním působení uzavřen. Od roku 2000 uspořádal a podílel se společně s Noisy Pioneers na spousty akcí, od všemožných „mejdanů“ až po úspěšné velké parties a open airy.

DJ Tall Boy Slim
DJ Tall Boy Slim je nepřehlédnutelný nejen díky své mimořádné tělesné výšce ( 202 cm)  ale především velmi muzikálním přístupem k samotnému hraní. DJingem se zabývá od svých 15 let. Pomineme-li diskotékovou minulost první významnější angažmá získává pod jménem DJ Luban v roce 2001 ve vyhlášeném plzeňském Dance clubu 28. Zde se na svých večerech setkává s DJs jako Brian, Teddy B. , Neo,  Uwa a Lucaso. Od roku 2003 následují pravidelné večery v Dance klubu 21 – nejdéle fungujícím tanečním klubu v Plzni. Tato residentura nakonec trvá celé tři roky. Od roku 2004 se stále pod nickem Luban objevuje na různých více či méně významných párties v Plzni a okolí např. Dance In The Sky, Trance Parade, opakovaně hraje na afterparty po módní show Calvin Klein pro víc než 500 hostů.

Zlom v DJské kariéře nastává počátkem roku 2006 kdy přijímá post produkčního nově otevřeného klubu PH+ v Plzni. Tento klub rychle získává prestiž a během jediného roku angažuje více než 70 českých i zahraničních Djs. Počet hostů kteří prošli branou toho klubu přesáhl v prvním roce 75 tis.. Zde již vystupuje Luboš pod novým jménem Tall Boy Slim.

Po 12 letech vývoje se jeho hudební styl pohybuje na pomezí neo disco, funky/electro/progressive house. Jeho sety vynikají svou zábavností a pestrostí, nápaditými a často překvapivými mixy. V průběhu roku 2006 vystupoval mimo jiné s DJs Tvyks, Vectif, Diome, Marwin Shamma, Kuba Soulchek, Brian, Konrad, a velikou inspirací mu je i mnoho dalších hostů kteří v této době v klubu PH vystoupili. V témže roce také spolu s Konrádem uvádí noc Orgasmatron, která každý měsíc šokuje hosty nákladnými dekoracemi a skvělou atmosférou.

Warm-up Amazing City v sobotu 31.3.2007 v plzeňském klubu Potrefená Husa PH+ nabídne opravdu mnoho hudebních zážitků. Celkem na 2 podiích se vystřídá 6 djs. Návštěvníci si budou moci přímo v klubu zakoupit vstupenky na pražskou Amazing City za speciální cenu 500 Kč. Vstupné pro tento večer činí 50 Kč. Startujeme úderem 21:00.

www.amazingcity.cz
www.janakbros.cz
www.djcarrione.com
www.noisypioneers.cz


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016