PARTYINFO

 

DISTANCE

Datum konání:
15.03.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
LIT (djlit.eu), Cooler-X, Martinez (myspace.com/dj_martinez)
Info:
http://distance.djlit.eu
lit@tranceaddict.net
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Nová klubová noc Distance v pražském café Touster
 
 
Distance je nová klubová noc v pražském klubu „CAFÉ TOUSTER.“ Cílem této akce je představit pražskému publiku mladé, začínající DJe z nejrůznějších koutů naší republiky. Rezidentním DJem a také pořadatelem v jedné osobě je pražský DJ LIT. A jak sám říká: „Jde mi především o to, ukázat lidem v Praze, že ne jen v našem hlavním městě jsou kvalitní DJs.“ Pro pořádání akce byl vybrán velice zajímavý prostor. Nový a moderní bar, kavárna a klub, to vše je Café Touster.

A kdo se představí na prvním díle této akce, které se uskuteční 15.3.2007? Kromě již zmíněného rezidentního DJe LITa se můžete těšit na jihlavského DJe, který si říká Cooler-X. Třetím, kdo doplní line-up je pardubický DJ Martinez. Uslyšíme tedy směsici více hudebních stylů. Ať již progressive a trance (DJ LIT) nebo electro house a house (DJ Martinez) či tvrdší odnož trance a tech-trance (Cooler X) vás zajisté dostanou do té správné nálady a varu.

Vstup na akci je zdarma a jelikož se jedná o čtvrteční akci a řada z vás se jistě v pátek chystá do práce, začátek akce je naplánován na 20:00h a tančit se bude moci až do brzkých ranních hodin. Line-up a případné další info naleznete na webu distance.djlit.eu.

DJ LIT - www.djlit.eu

Jmenuji se LIT (vl. jménem Vojta Vohlídka), jsem z Prahy a hraji především progressive house a progressive trance prozatím výhradně z vinylů, časem plánuji kombinaci vinylů a CD. Celkově bych se označil za DJe na přelomu několika stylů house music a progressive trance. DJingu jsem propadl v roce 2004, kdy jsem vyzkoušel hraní přes PC a v roce 2005 jsem se rozhodl směřovat své investice do techniky a desek. K taneční hudbě jsem se dostal už ani nevím jak, ale asi v tom měla prsty Zlatá Praha, později jsem objevil trance a už u něj vpodstatě zůstal. Nejprve jako pasivní návštěvník akcí a posluchač, ale kouzlo DJingu mne uchvátilo tak, že jsem se mu rozhodl věnovat, ať už pro zábavu svou vlastní, nebo pro zábavu ostatních.

Pokud bych měl vyjádřit svůj postoj k hudbě, kterou hraji, asi nejlíp na to sedí vyjádření z guestbooku: "to je prostě styl, kterým jsem se rozhodl vydat, abych nebyl "tuctovej". hrát pecky, který zrovna vyšly není umění, umění je podle mě udělat si svůj vlastní styl a toho se nějak rámcově držet, aby tě lidi dokázali identifikovat... vybral jsem si progressive, protože mi to prostě sedí víc než třeba tech-trance a mám tenhle styl radši..." Chci prostě hrát hlavně věci, ke kterým mám určitý vztah a vyjadřují moje pocity...

TOP 5
Breakfast - The Air Between
Kuffdam & Plant - The Ones We Loved (Dogzilla Mix)
Markus Lange – Shogun
Luminary – Amsterdam
Jonas Haahmo - The Fusion


DJ MARTINEZ - www.myspace.com/dj_martinez

Jak on sám říká: „Vše je to jen jedna velká hádanka.“ Co tím myslí, si již každý musí domyslet sám☺ Pardubický DJ se poprvé představil na lednové párty Zoomag v Praze a nutno poznamenat, že určitě zanechal skvělý dojem. Hraní se věnuje od prosince 2006 a na otázku, jak by popsal svůj styl odpovídá: „Když to řeknu jako laik, hraji něco mezi Markusem Schulzem a Ericem Prydzem.“ Prostě směsice progressive a electro house.

TOP 5
Cirez D – Knockout
Sheridan – Flycker
Alex Gopher & Etienne De Crécy – Overnet
Jaytech - Tomorrow
Sharam - PATT - Party All The Time (Fedde Le Grand Remix)

COOLER X

TOP 5
Joop – Future
Cara Dillon & 2Divine - Black is the color
Marco V - Any better or ?
Sander Van Doorn - Back By Any Demand
Cosmic Gate - Analog Feel (Rank 1's Digital re-harsh)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016