PARTYINFO

 

CLICKINQ

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Boskovice - DD Music Club
DJs:
T.C.O., Rivendel, Exler, Carl King, Sven Lucius
 
 
Dubnový Clickinq v boskovickém DD klubu
 
 
Rozklikaný CLICKINQ doklikal do města a do klubu kde se snad ještě ani pořádně neklikalo:) A to se musí napravit! DD klub, Boskovice hlásí na 20.4.2007 další zastávku inteligentní minimálové taneční muziky pro lidičky kteří chtějí poslouchat. Velmi útulný klubík přímo na náměstí v Boskovicích se onu sobotu 20. dubna rozezní v rytmech minimal/ idm/ click´n´cut´s/ electronic music inženýrskými dj sety a jednoho živého vystoupení!

A kdo zahraje a rozvibruje útroby DDčka?

T.C.O. (tuzexx.cz/Wazzotic Re./Brno) – djingu se věnuje od roku 2002. Začínal u elektrotechna, aby se postupem času propracoval k elektru a později minimalu. Ten ho uchvátil hned prvním zvukem a byla z toho celoživotní láska. Nevzdal se, ale ani elektra a tak jeho sety jsou kombinací minimalu, elektra a techhouseu, přičemž prim hraje právě minimal. Je členem brněnské djské organizace Tuzexx.cz, redaktorem významného českého hudebního serveru Rave.cz (pod přezdívkou Zyne), pořadatelem minimalové klubové noci Le.Clic:Electronique (www.myspace.com/lcespace), producentem (Star Maquette aka STR_MQT) a zakladatelem netlabelu Wazzotic records.

RIVENDEL (L.C.E./Clickinq/Brno) – Po prvních pokusech tvorby elektronické hudby v letech 2000 - 2004 a dvou letech vstřebávání elektronických skladeb z netlabelů a následovně labelů zakořenil u taneční hudby ovlivněné minimalem. Tento směr vstřebával poslechem setů a zamiloval si minimal techno s prvky electra, detroitu a glitch. V září roku 2005 započal s nákupem oblíbených vynilů a následovným trénováním mixů. Od té doby se aktivně věnoval pořádání brněnské minimal techno orientované akce Le.Clic:Electronique (pokračování se chystají viz info) a hraní na akcích propagujících minimal techno a minimal electro house v ČR. Od nového roku se vrací k tvorbě elektronické hudby směřujícím k minimalu. Veškeré info o tomto producentovi a dji naleznete na jeho stránkách rivendel.66ghz.com nebo na myspace profilu www.myspace.com/rivendelmnml.

EXLER (phonoline.cz/Prostějov) – začínající producent a zvukový mistr v jedné osobě. V kruhu zasvěcenců je znám svým neustálým vylepšováním dj mixtechniky ve spojení s digitálním světem počítačů a hardware mašinek.

CARL KING (phonoline.cz/Click Time) – člověk, který má celou sérii putovních parties Clickinq na svědomí, ryzí minimalista, dj a dobrý bavič…!?:)

SVEN LUCIUS – je člověk tajuplný a nikdo o něm nic neví, ani on sám. Takže se nechme překvapit jeho živým vystoupením!psssst……., ale já jsem ho slysel a je úplně luxusní!!!


TAKŽE V PÁTEK 20.4. NA DDčku - UPLNĚ NAJVIAC!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016