PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2007 BRNO

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
Dimitri (nl), Terry Francis (uk), Tráva, Loutka, Reeha, Javas, Tripmain
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 20:00, vstup 149/250 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Tripmain
22:30 - 00:00 Javas
00:00 - 01:30 Dimitri
01:30 - 02:30 Loutka
02:30 - 04:00 Terry Francis
04:00 - 05:00 Tráva & Loutka
 
 
Havana Club Tour: poslední info a blesková soutěž Terry Francis: "Přijďte a uslyšíte, what's going on!" Získejte volňásky na Dimitriho a Terryho Francise!
DJ Dimitri - profil
Rezident mnoha světových klubů holandský DJ Dimitri, parťák Carla Coxe, Sashy a Johna Digweeda, přijede 27. dubna na brněnské Výstaviště, kde odehraje speciální set pro největší z deseti zastávek letošní Havana Club Tour 2007.
 
DJ Dimitri, vlastním jménem Dimitri Kneppers, je podle respektovaného britského hudebního magazínu Mixmag jeden z nejlepších Djů na světě. Vyrostl v hlavním městě evropské taneční muziky Amsterdamu, kde v roce 1983 v pouhých šestnácti letech odstartoval svou hudební kariéru.

Umění, s jakým ovládá a míchá hudbu, ho proslavilo téměř po celém světě. Mraky fanoušků má nejenom v Evropě, ale také v Severní Americe, Austrálii, dokonce i na Středním východě.

Poprvé na sebe výrazně upozornil v holandské rozhlasové stanici ABC. Nápaditě mixoval funk a hip-hop, výborně scratchoval, díky čemuž se dostal do známé skupiny Freakaristic. V té době byl také vyhlášen nejlepším holandským scratcherem a získal rezidenci v amsterdamském klubu Roxy, kde hraje dodnes.

Jeho sety od té doby prošly dalším pochopitelným vývojem. Směs house, jungle, breakbeatu a trance ho v roce 1991 katapultovala na taneční ostrov Ibiza. O rok později se stává spolumajitelem labelu Outland records, kde také vydal tři své mixované kompilace. DJ Dimitri je rovněž majitelem značky BeST (Beautiful Soul Techno). Label se pyšní originálním zvukem, ovlivněným americkým technem detroitského stylu. Skladby Disco Train, Fluid Harmony a remix Chanelle hitu Work that Body a Romy Luna udělaly z Dimitriho v roce 1994 mezinárodní hvězdu první velikosti.

V roce 1995 pravidelně vystupuje v londýnském klubu Renaissance po boku Johna Digweeda. Návštěvníci legendárního podniku si na majitelích dokonce vydupou Dimitriho rezidenturu. O dva roky později díky dvěma velkými turné dobývá i Ameriku, kde v proslulém klubu Twilo získává spolu se Sashou, Johnem Digweedem a Carlem Coxem další světovou rezidenturu.
 
Lístky na party s Terry Francisem a Dimitrim jsou v prodeji Havana Club Tour: Terry Francis a Dimitry v Brně

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016