PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2007 BRNO

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
Dimitri (nl), Terry Francis (uk), Tráva, Loutka, Reeha, Javas, Tripmain
Info:
http://www.tourdebar.cz
Popis:
start 20:00, vstup 149/250 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Tripmain
22:30 - 00:00 Javas
00:00 - 01:30 Dimitri
01:30 - 02:30 Loutka
02:30 - 04:00 Terry Francis
04:00 - 05:00 Tráva & Loutka
 
 
Havana Club Tour: poslední info a blesková soutěž
V pátek zažije Brno velkou houseovou party v rámci turné Havana Club De Bar. Ostravská premiéra se před měsícem vydařila na výbornou, tak si to nenechte ujít ani tentokrát! Máme pro vás poslední praktické informace a možnost vyhrát volné vstupy plus nějaký ten hadřík na sebe). Ale pozor, soutěží se už jen do zítřka!
 
Místo konání:
Pavilon D, BVV Brno (mapa zde)

Doprava do Brna:

Na www.idos.cz  najdete možnosti dopravy vlakové, autobusové, MHD i letecké. Na www.mapy.cz najdete ideální trasu pro Vaše vlastní auto s přáteli.

Ubytování v Brně:
Plno možností najdete na www.a-brno.com.

Vstup do haly:
Hala bude otevřena pro návštěvníky od 21.oo hod . Vstup je umístěn naproti hotelu Voroněž, vedlé brány č.4 . Akreditace, odbavení výherců soutěží a prodej vstupenek je přímo u vchodu do haly z označených okének.

Vstupenky na místě:
Cena vstupenky na místě je 250,-Kč. Cena předprodejová je 149,-Kč + poplatky prodejce a možnosti nejvýhodnějších předprodejních míst najdete na našem webu zde.

Parkoviště:
Velké parkoviště je v blízkosti haly, hlídané a kryté parkoviště je naproti hotelu ostatní parkování je možné v okolí BVV a přilehlých ulicích.

Technické vybavení akce:
Tři velká videoprojekční plátna , kvalitní VJing , masivní lineární sound systém L Acoustic a pořádná nálož inteligentních efektových světel doplněná ledkovými trubicemi.

Focení , natáčení:
Pro profesionální fotografi z médií platí akreditace a fotopas. Focení domácím fotoaparátem, nebo kamerou je povoleno.

Šatna:
V hale bude vyznačená šatna pro odložení Vašich svršků. Doporučujeme všem si pečlivě uschovat lístek od šatny, vyhnete se zbytečným komplikacím při jeho ztrátě.

Security, zdravotní služba:
O vaši bezpečnost se bude starat profesionálně vyškolená bezpečnostní služba v koordinaci s požární a zdravotní službou. V případě potřeby jakékoli pomoci se obraťte na tyto pracovníky.

Soutěžící barové teamy: zajímavosti
Každý barový team ze soutěžící TOP 10ky má na svém nápojovém lístku kromě pevně daných koktejlů i takzvané volitelné koktejly a zpravidla jsou to specialitky každého z podniků, které u sousedních barů nenajdete, takže doporučujeme ochutnat tyto mnohdy neuvěřitelné drinky.

V pondělí 11.4. byly pod notářským dozorem vylosovány pozice všech 10ti soutěžících barů v hale. Každý z podniků má možnost si svůj bar vydekorovat dle svých představ a kreativitě se opravdu meze nekladou, takže se můžete těšit i na deset originálních výzdob Vašich oblíbených podniků z Brna.

Pro tři vítězné teamy jsou připraveny hodnotné a zajímavé ceny od našich partnerů : zájezdy k moři od CK I´M Travelling , barmanské kurzy Havana Club Academy, Prize money pro první tři teamy a věcné dárky od SHOCK a Havana Club. Vítězný team rovněž postupuje do celostátního finále v lednu 2008.

Pokud si chcete chatovat o kterékoli z akcí Havana Club Tour de Bar 2007, nebo barech a barmanech , domlouvat srazy na akci , prostě diskutovat před i po každé akci, pak právě pro Vás máme exklusivní chaty ke každé akci tour na Xchat.cz.

Veškeré podrobné informace o akci najdete na www.tourdebar.cz
 
Terry Francis: "Přijďte a uslyšíte, what's going on!" Získejte volňásky na Dimitriho a Terryho Francise! DJ Dimitri - profil Lístky na party s Terry Francisem a Dimitrim jsou v prodeji Havana Club Tour: Terry Francis a Dimitry v Brně

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016