PARTYINFO

 

HIP HOP VIBES

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Louny - Music club Oáza
DJs:
Mike, Bart, Kwé (fx bounce!)
Live:
Kontrafakt (sk), Fanynasty (beatbox)
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
Slovenští Kontrafakt vystoupí na dalším pokračování Hip Hop Vibes
 
 
Na podzim loňského roku se konala na žatecké Moskvě premiérová real hip hop párty s názvem Hip Hop Vibes. Na akci dorazilo úctyhodných 700 lidí a přesně po půlroce přichází na severozápad Čech pokračování této velké hip hop párty. Druhý díl pod hlavičkou Hip-Hop.CZ & Hiphopshop.cz se za podpory JIM BEAM MUSIC uskuteční v pátek 23. března 2007 na lounském Imperiu. Akce se tak přesouvá do největšího music clubu v kraji a to ji zajistí ještě lepší zvuk, světla a celkový support pro návštěvníky: funkční šatna, dostatek barů, čisté prostředí...

Headlinerem celé akce je absolutně nejúspěšnější slovenská rapová formace Kontrafakt, která zaručuje prvotřídní kvalitu stran živých shows. Trio Rytmus, Ego, DJ Aneš dorazí poprvé ve své historii do Loun jak se svým starším materiálem z platinového alba E.R.A., tak Rytmusovo Bengoro show + možná se dočkáme novinek z aktuálně připravovaného KF alba, které vyjde na Tvoj Tatko Records v dubnu 2007. Zahřívačem večera bude duo FanyNasty, které přijede Louny rozsekat svou ultra beatbox show.

Dalším bodem doprovodného programu bude mezinárodní breakdance battle. V něm si to na parketě rozdají 2 taneční skupiny a rozhodně to nebudou žádní začátečníci. Českou republiku bude hájit pražsko-náchodsko-lounská parta Pentifull Breakers a proti nim nastoupí německá skupina Burning Spinners, které bude supportovat jejich učitel Hahny (jeden z nejdéle breakujících bboys v Evropě). Kdo zvítězí? Za gramcema se ten večer představí chomutovský no.1 hip hop deejay Mike, mostecký crazyman&lowrider tunner DJ Bart a v neposlední řadě DJ Kwé (FX Bounce!), který má již od roku 1999 na svědomí drtivou většinu zásadních hip hop akcí v kraji. Za zmínku stojí legendární akce v lounské Opeře či HH Partyshit nights v jirkovském Beltinu.   

Akce startuje úderem 21:00 a potrvá až do ranních hodin. Vstup na akci je 150,- a prvních 100 příchozích obdrží u vstupu rapovej bonus. Na akci bude bohatá tombola o hodnotné ceny z Hiphopshop.cz (lístky k zakoupení na barech + u vstupu). Jinak nezapomeň sledovat týden před akcí soutěže o volné lístky na www.hip-hop.cz, na Fajn radiu Agara a v 5. Elementu na Óčku.

Pro více informací kontroluj: www.hip-hop.cz, www.kontrafakt.sk, www.fanynasty.cz  
Partneři akce: HipHopShop.cz, Jim Beam Music, Fajn radio Agara, K1X, Skateshop.cz, Hydroponic
     
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016