PARTYINFO

 

BARBAROSSA

Datum konání:
06.04.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Jerry, Michal Poliak, Bon Finix, Hydrophonic

2nd stage - Wychitawacs (sk), Tommy Rogers, Marthen, Cuba 6
Live:
Alexander Kowalski (de)
 
 
Alexander Kowalski zahraje v Brně na akci Barbarossa
 
 
Klubová noc Barbarossa pokračuje speciálním narozeninovým dílem. Oslavencem je rezident Barbarossy DJ Jerry, který 6. 4. v brněnském klubu 7nebe přivítá skutečnou hvězdu světového formátu! Svou účast již potvrdil uznávaný producent a jedinečný live act Alexander Kowalski z Německa. Party klasicky obsadí obě stage, na kterých se kromě Kowalského představí Marthen, BB Mike, slovenský DJ Wychitawacs, Bon Finix, Hydrophonic, Cuba6 a samozřejmě Jerry se svým narozeninovým setem.

Pořadatelé Barbarossy již také znají detaily kolem vystoupení Kowalského včetně přesné specifikace, z čeho bude hrát a byla by škoda se o ně nepodělit:

Alexander Kowalski používá při live vystoupení legendární drumbox Roland TR-909 propojený s oblíbenými kontrolery Access Virus Desktop a Clavia Micromodular. Tuto sexy sestavu řídí software Ableton v laptopu s externí zvukovou kartou a vše při mixu prochází pultem Mackie CR-1604 VLZ. Nesmí chybět dva odposlechy.

Kowalski sice nepatří věkem mezi starou školu techno harcovníků, o jeho kvalitách však více hovoří dlouholetá aktivita na klubové scéně, remixy pro nejslavnější hvězdy (jmenujme např. Depeche Mode, Johannese Heila a mnoho dalších), ocenění album roku za Progress (2002) v časopise Groove a hlavně tuny vyprodukované muziky, kterou charakterizuje energický taneční beat, hutná basová linka a originální zvukové aranže.

Kowalského svébytný styl je nepřeslechnutelný, o čemž se můžete sami přesvědčit stejně jako se přesvědčil Heiko Laux, když před téměř deseti lety nabídl Kowalskému stálé místo v legendární vinylové stáji Kanzleramt. Jeho první track ovšem vyšel rovnou na kompilaci Tresor Headquarters a od té doby patří Kowalski mezi extratřídu producentů progresívního techna a v současnosti je plně vytížen hraním po celém světě.


Diskografie: zde

V pátek 6. dubna máte možnost vychutnat si živák Alexandra Kowalského v klubu 7nebe v centru Brna, samozřejmostí bude posílená zvuková aparatura, aby vám neunikl ani jeden beat, k tomu videoprojekce, laserová a světelná show anebo oddech u fotbálků. A očekávejte hustou atmosféru, jak se na pořádnou narozeninovou party sluší a patří.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016