PARTYINFO

 

SUNDANCE

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Vrchlabí - Comix
DJs:
Famine, Wortexx, Georges, Shaffa54, Ice, Reiki (undertone)

2nd stage - Okan, Submission Square
Info:
http://www.sunlab.cz
ice@sunlab.cz
Popis:
start 20:00, vstup 49 czk
 
 
Zlomená party Sundance ve vrchlabském Comixu
 
 
Sunlab se opět hlásí. Sotva nám v nohách, uších, plicích a játrech dozněla nedávná vcelku povedená jízda jménem Techno Freex, avizujeme další hudební setkání na obzoru. Místo konání se nemění - opět nám k tomu poslouží dobře známý privátní klub Comix ve Vrchlabí. Hudební záběr, který bude tentokráte ke slyšení, se však trochu pootočil také na stranu zlámaných beatů. Ale popořadě…

Hlavní stage bude opanována téměř ve shodném Freex DJ složení. Pouze kolegu Mr. Z.X. ,který se opět odebral na svojí zahraniční misi, nahradí internetbarman a jinak taktéž Sunlabák - Shaffa 54 se svými housovými koláči do pohody. A tak pouze jediný DJ - Reiki z Undertone, jakožto zdatný a osvědčený Techno masér, co rád odvádí svoji práci za gramofony na maximum, zde narušuje dominantní zastoupení Sunlab Squadry Azury

Její další část, tu něžnější, zastupuje DJka Famine, která jak již v poslední době párkrát ukázala, se vrací po studijním výpadku do opravdu zdárné formy na to aby ku pařbě zvedla prdele ze židlí i těm největším lenivcům.  Odpočinout jim rozhodně nedopřeje ani DJ Wortexx, který opět předvede že jeho Techno se řítí střemhlav jako těžkotonážní vlak mezi všechny pařmeny a před ničím neuhýbá, takže nezbývá nic než se nechat vézt na jeho hutném beatu.

A konečně poslední z osazenstva této DJ stanice – Ice a Georges, se tentokráte nebudou prezentovat pouze obvyklou Techno palbou, nýbrž všichni tánčící se budou moci pohoupat i v avizovaných beatech zlomených, ale při 140 bpm. Což dává tušit, že hudební styl jenž na vinylech se roztočí bude onen stále populárnější Breakbeat, aneb skorotechno převlečené za drumec.

Avizované beaty zlomené podruhé… avšak uhánějící poněkud rychleji… budou ke slyšení na druhém stanovišti. Drum´n´Bassový dýchánek zde bude dirigovat především nedávná nová akvizice stáje Sunlab a perspektivní DJ – Okan. Více než vydatnou podporou mu budou dobří známí DJ´s od Submission Square. Chlapci si s námi však trochu hrají, takže zdali se představí v plném složení, necháme se překvapit všichni. Jízda to bude ganjopádně pěkně zlomená.

Pokud všechno půjde tak dobře, jak po sádle doposud, bude tato kalenice i ve znamení oslav nového webu našeho slunečnělaboratorního kroužku. Výsledek této zprávy tedy jasně říká… přijďte se s námi pobavit, přijďte si s námi zapařit, přijďte si to s námi užít, přijďte tančit na SUNDANCE 23. března v Comixu ve Vrchlabí.
    






 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016