PARTYINFO

 

NIKOLAJKA.CO - 1ST ALL UNI STUDENTS NIGHT

Datum konání:
03.04.2007 - úterý
Místo konání:
Hradec Králové - Safari
DJs:
Hozzy (Studio54), Martin Trax (martintrax.com), Cortezz (nikolajka.com)
Popis:
start 20:00, vstup studenti 50 czk, ostatní 80 czk
 
 
Akce Nikolajka.com pokračuje v Hradci Klrálové
 
 
Úspěšná studentská párty z dílny Nikolajka.com poprvé opouští hranice Prahy a prvním univerzitním městem, kde se zastaví, bude Hradce Králové. V úterý 3.4.2007 ve 20h jsou proto všichni hradečtí studenti, kteří prahnou po kvalitní zábavě, vítání v prostorách Safari Clubu na Pospíšilově třídě (nad hospodou Rychtářka,) kde se uskuteční studentský mejdan, jaký Hradec nepamatuje.

V průběhu večera proběhne tzv. Inter-Faculty-Contest (IFC). Co to je? IFC je několik crazy soutěží v různých disciplínách mezi studenty nebo týmy studentů z jednotlivých VŠ nebo VOŠ o to kdo (jaká škola) je nejlepší. Vyhrát za svoji školu a být nejlepší je samo o sobě prestižní, navíc vítěze samozřejmě čekají  atraktivní ceny.

O párty atmosféru se budou starat: Dj Hozzy (Studio54), hradecký Dj a resident párty Milk Shake - Martin Trax (martintrax.com) a residentní Dj Nikolajka.com Students Night – Dj Cortezz. Aby si nejen uši, ale i oči přišly na své, proběhnou v průběhu večera dvě exhibiční vystoupení. Můžete se těšit na Atom Rat B-Boys & B-Girls Parade a dále na žonglovací exhibici a diabolo light-show v podání týmu Ascarya.cz.

Drinkem večera se bezpochyby stanou křííídla (Red Bull + Vodka) a to v ceně 39,- Můžete se těšit i na soutěž v pití tohoto blahodárného nápoje. Vstupné s ISIC nebo jiným studentským průkazem 50,-. Ostatní 80,-.

Těšíme se na Vás a věříme, že si tuto akci budete dlouho pamatovat. Na středu si radši neplánujte moc přednášek, neboť Safari Club rozhodně nezavře před čtvrtou ranní.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016