PARTYINFO

 

PIG FEST - NEVERENDING STORY

Datum konání:
18.05.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Elektra
DJs:
Valentino Kanzyani (slo), Frank Kvitta (de), Agent, Golpe, Jack-R, Adam Cro (hu), Jacker
2nd stage - Katcha, Doit, Doox, Killa & Mc Dany, Cannon Foundry, Crash, Jacker
Info:
pig@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 290/350 czk, afrerparty klub Neutral - start 06:00
Line-up:
Techno.cz stage

20:00 - 22:00 Jacker
22:00 - 24:00 Adam Cro
00:00 - 02:00 Valentino Kanzyani
02:00 - 04:00 Agent
04:00 - 06:00 Frank Kvitta
06:00 - 08:00 Golpe

DnB wenkow sound stage

20:00 - 22:00 Doit
22:00 - 23:30 Doox
23:30 - 01:00 Killa + Mc Dany
01:00 - 03:00 Katcha
03:00 - 05:00 Cannon Foundry
05:00 - 07:00 Crash
 
 
 
Poslední informace k pátečnímu Pig Festu
Frank Kvitta: "Rozsekáme to tam společně!"
Frank Kvitta je známý svými nekompromisními hardtechno sety ze 3 až 4 gramofonů a my si jeden takový užijeme už příští pátek na plzeňském Pigfestu. Přečtěte si rozhovor s tímto německým "řezníkem", v jehož žilách koluje i česká krev a který údajně v počátcích své kariéry koketoval s trancem..
 
Ahoj Franku, jak se daří, co právě děláš?

Ahoj, mám se skvěle a jako víceméně pravidelně poslední dobou se přes týden věnuji vlastní produkci a připravuji se na weekendový nářez.

Ve spojení s tvým původem se skloňují hned tři země: Německo, Mexiko a také Česká republika, konkrétně Plzeň, můžeš nám to prosím vysvětit?

To je velice jednoduché: moje matka pochází z Mexika a můj otec je napůl Němec a napůl Čech a proto v mých žilách koluje mexicko-německo-česká krev.

Zaslechl jsem, že tvoje začátky jsou spojeny s trancem a s Marcusem Schulzem, co je na tom pravdy?

Ano to je pravda, Marcus je jeden z mých nejlepších kámošů a on byl první kdo si kdysi koupil gramofony, které jsem si od něj půjčoval. Strašně mě to tankovalo ale napoprvé jsem u toho nezůstal. Potom později jsem se přes dalšího kámoše ke gramcům vrátil a začal poctivě trénovat každý den 5 – 8 hodin. Jinak že jsem hrál jen trance není až tak úplně pravda, víceméně jsem zpočátku hrál všechno co se mi líbilo od techna po elektro a dokonce i minimal (ale ten starej, poctivej ne to co dnes), dokonce jsem si kupoval desky od Paul Van Dyka. Ale to mi taky nevydrželo dlouho, krátce po té jsem začal hodně přitvrzovat.

Mnozí říkají, že schranzz potažmo hard-techno ztrácí na popularitě, jak ty osobně vnímáš postavení této hudby ve světě?

Vůbec si nemyslím, že by Hradtechno ztrácelo na popularitě, spíš naopak, Hardtechno je mnohem silnější než kdykoliv předtím. Samozřejmě že nastane doba, kdy tomu bude naopak, ale to je stejné jako s jinými styly. Pokud budeš dělat pořád stejné party s pořád se opakujícími dji, začne to lidi nudit a začnou chodit někam jinam.

Na tvých stránkách jsem se dočetl, že od letošního roku vystupuješ i jako Live Act…..jaký je Frank Kvitta live?

Frank Kvitta LIVE je stejně šílenej a fucking hard jako Fank Kvitta za gramofony. Navíc mám k liveku připravený speciální oblek a taky speciální performace… přijďte se podívat a udělejte si obázek sami.

Slyšel si už o Pig Festu a je něco co by si chtěl všem, jež se chystají na tuto akci, vzkázat?

Jasně, že jsem o Pig Festu slyšel a mám velkou radost, že si tam budu moci zahrát. A všem, kdo se na Pig Fest chystají vzkazuji: Rozsekáme to tam společně!

Frank Kvitta Pět krát 5

a) Aktuální Top 5

Momentálně nemám svojí Top 5, protože se mi teď líbí spousta skladeb od lidí jako např. Wittekind, Natus, Boris S, Arkus P. Krom toho mě v poslední době zaujala práce nováčků Bena Santose, Alexe Calvera, Lexise a dalších.

b) All time Top 5

Tady to je to samé, prostě nemůžu vybrat jen 5 nejlepších, ale za všechny bych jmenoval alespoň Davida Carretta a jeho releasy na Gigolo Records v letech 1999-2001.

c) Top 5 Djs

1. DJ Rush 2. Pet Duo 3. Marco Remus 4. Agent 5. DJ Bold A také Robert Natus, Wittekind a další.

d) Best Thing Top 5 Tak to je jednoduché hehe.

1. Jídlo
2. Spánek
3. Produkce
4. Poslech hudby
5. Poker

e) Top 5 Vopruz…vše co tě nejvíc….

1. George W. Bush
2. nenávist
3. žárlivost
4. lží
5. prázdná lednice

Díky za tvůj čas a už se těšíme až tě přivítáme 18. května v Plzni

Nemáte vůbec zač a i já se do Plzně moc těším! Frank Kvitta


Všem prasátkům doporučujeme mrknout na Fankův Myspace (www.myspace.com/frankkvitta), kde najdete krom spousty informací také zajímavá videa a další vychytávky.

 
Adam Cro slibuje na Pig Festu skvělou zábavu Vše, co jste chtěli vědět o Agentovi VJ Identy - rozhovor k Pig Festu PigFest má svůj Fun Club Soutěž o prasečí trika a volné vstupy na Pig Fest Wenkow Sound DJs - rozhovor k Pig Festu Předprodeje zahájeny; nová kolekce triček Pig Fest v květnu po desáté Pig Fest - opožděné vyjádření pořadatelů a sety ke stažení

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016