PARTYINFO

 

PIG FEST - NEVERENDING STORY

Datum konání:
18.05.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Elektra
DJs:
Valentino Kanzyani (slo), Frank Kvitta (de), Agent, Golpe, Jack-R, Adam Cro (hu), Jacker
2nd stage - Katcha, Doit, Doox, Killa & Mc Dany, Cannon Foundry, Crash, Jacker
Info:
pig@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 290/350 czk, afrerparty klub Neutral - start 06:00
Line-up:
Techno.cz stage

20:00 - 22:00 Jacker
22:00 - 24:00 Adam Cro
00:00 - 02:00 Valentino Kanzyani
02:00 - 04:00 Agent
04:00 - 06:00 Frank Kvitta
06:00 - 08:00 Golpe

DnB wenkow sound stage

20:00 - 22:00 Doit
22:00 - 23:30 Doox
23:30 - 01:00 Killa + Mc Dany
01:00 - 03:00 Katcha
03:00 - 05:00 Cannon Foundry
05:00 - 07:00 Crash
 
 
 
Poslední informace k pátečnímu Pig Festu
Už tento pátek 18.května propukne v bývalém kině Elektra v Plzni jubilejní desátý díl Pig Festu, největšího západočeského festivalu elektronické hudby. K prasečím narozeninám přijedou gratulovat Valentino Kanzyani (SLO), Frank Kvitta (D), Adam Cro (HUN), Agent, Katcha a další. Následující řádky by vám měly poskytnout kompletní informace o tom, co vás na Festu čeká a nemine.
 
Doprava
Kino Elektra se nachází přímo v centru města, na Americké třídě. Z hlavního nádraží sem jezdí trolejbusy č. 16,11,12,10 a noční autobusy N1,N2,N3. Cílová stanice se jmenuje Mrakodrap a od nádraží (Tesca) je to jen jedna zastávka. Kdo by se chtěl vydat pěšky může počítat s asi desetiminutovou procházkou. Z autobusového nádraží trolejbusy se do zastávky Mrakodrap dostanete autobusem č. 11.

Vstup
Vstup na festival bude z Americké třídy, z pasáže kina Elektra. Brány se otevřou v 19:30. V pasáži po pravé straně se nachází dvě pokladny: v jedné z nich si můžete zakoupit lístek, v druhé se vyřizují akreditace a míří k ní i výherci soutěží. U vlastního vstupu na festival se lístky prodávat nebudou! Je třeba je napřed zakoupit u pokladny či přijít s lístkem z předprodeje.
Vstupenka bude na místě stát 350,- Kdo chce ušetřit může rychle ještě využít některé z předprodejních míst a pořídit propustku za 290,- Seznam předprodejních míst na:
www.pigsproduction.net/index.php?pg=presale



















Vychytávky

Celý prostor Elektory bude vyzdoben 3-D halucinačními útvary z dílny J.S.Laboratoires, které vytvářejí deko např.pro pražský Abaton, Meccu či akci Technomasters. Vše doplní nesmrtelná prasátka.
Občerstvit se budete moci u celkem pěti barů nebo havaj-koktejl baru, kde bude k vidění i barmanská fire-show.
Chybět nebudou ani fotbálky Rousenguard… crocht

Animation&laser&sound
V prostorách Elektry zůstává původní dvacetimetrové kinoplátno, které bude využito pro videoprojekci. Vizuální show doplní šest plazmových obrazovek, dva silné zelené lasery, a 1000watů světel. Projekci bude na místě vytvářet Vj Identy. Kvalitní bude i EAW zvuk. Jedná se o stejný zvuk, jako byl použit např. ve Svojšicích či na akci Technomaster.

Výherci a akreditace
Šťastlivci, kteří vyhráli lupen v soutěži a VIPigs & spol. se nejprve ohlásí u okna pokladny jim určené a následně vyrazí k vchodu na festival .

Výherci soutěží:
Soutěžilo se o tři volné vstupy a prasotriko k tomu….
Jména výherců z důvodu častého zneužití neuveřejníme, ale ti z vás na které se usmálo štěstí kontaktujeme 16.5.07. Volný vstup najdou u pokladen akreditací a tričko si můžou vyzvednout přímo na prasostánku….. takže blahopřejeme.

Kontrola u vstupu
Lidé u vstupu budou pečlivě kontrolovat pravost prasolístků, proto raději nekupujte lístky z jiných zdrojů, než prasečích (viz.odstavec Vstup) Hned za vchodem vás přivítají usměvavé hostesky s extravagantními účesy vytvořenými specielně pro Pig Fest předním plzeňským kadeřnickým salonem Estetika Urbana Erika a předají vám line-up Pig Festu.

Šatna
I šatna bude:) a to v druhém patře budovy u vstupů na balkon.

Bezpečnost
O vaši bezpečnost budou samozřejmě dbát profesionálové. Na balkon nebude umožněn vstup s pitím v lahvi. V případě jakýchkoliv problémů se nebojte ochranku upozornit. Je tam pro vás.

Stánky
Na své si na Pig Festu přijdou i milovníci nakupování. V prostorách bude umístěn prasostánek s prasoptričky, světýlka od Lightmana a obchůdek s oblečením Amok.
Svůj stánek bude mít na akci umístěno i plzeňské K-centrum, které mimo testování extází bude ráno zdarma nabízet testy alkoholu, aby jste věděli, zda můžete bezpečně usednout za volant.

Konec
Celá sranda skončí s úderem 8:00

After party
Oficiální afterparty se koná v klubu Neutral, Resslova 17, který se nachází asi 100 m od kina Elektra. Vystoupí na něm djs: Malda, Lookshot a Freeman. Vstupné je 50 kč. Start 6:00
Neoficiální afterparty pak bude na Lochotíně v klubu Granit, Sokolovská 74 (Atom), kde zahraje: Jack-R, Sammuell Benx a Fox Vstupné je 40kč. Akce trvá od 7:00 do 13:00 hodin.

Ubytování
Kdo je zdaleka a chce si kalbičku pohodlně užít nalezne užitečné informace na následujících stránkách:
www.parkhotel-czech.eu 
www.levne-ubytovani.info/hotel_slovan_plzen/ ( 50m )
www.hotelplzen.cz/hotel-plzen-pokoj.php?cislo=12 ( 500m )
www.hotel-uzvonu.cz/ ( 500m )
www.hotelhazuka.cz ( 1km )

Nezbývá než vám všem popřát hezkou zábavu, příjemné pokalení a dobrou karmu pro páteční noc. Enjoy!

Love, Peace, Pig

 
Frank Kvitta: "Rozsekáme to tam společně!" Adam Cro slibuje na Pig Festu skvělou zábavu Vše, co jste chtěli vědět o Agentovi VJ Identy - rozhovor k Pig Festu PigFest má svůj Fun Club Soutěž o prasečí trika a volné vstupy na Pig Fest Wenkow Sound DJs - rozhovor k Pig Festu Předprodeje zahájeny; nová kolekce triček Pig Fest v květnu po desáté Pig Fest - opožděné vyjádření pořadatelů a sety ke stažení

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016