PARTYINFO

 

GRAMOFONISMUS

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
Mr. Kanystr, Caloosh (uk), Sidewinder, X-Basse
Popis:
vstup 40 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 - Mr. Kanystr
23:00 - 01:00 - Caloosh
01:00 - 02:30 - Sidewinder
02:30 - 04:00 - X-Basse
 
 
Gramofonismus ve zlínské Velrybě
 
 
Ruce k lejzrům a odlet jako svině. I tak snad budeme moci charakterizovat GRAMOFONISMUS i právě díky vám, partypeople. Jsme reform skvadra djs, jak nás snad už znáte z akcí, která nezklame, a potěší těmi nejvybranějšími lahůdkami vybraných elektronických tanečních stylů. Takové malé 4 v 1. Začne Mr. Kanystr veselou pestrobarevnou směsicí latino arabico jazz beatů, které si připravil speciálně pro tuto párty. Prostě a jednoduše luxusní začátek jak má být.

V primetimu si střihne Caloosh absolutně báječné synťákové ragga dnb, čímž tě určitě řádně rozpumpuje. Heh. Prostě 175bmp dynamické barevné bublaniny s ukecaným jamajčanem. No a když toho ještě nebudeš mít dost, což doufám, že nebudeš, tak tě čeká techno masáž až do rána. Sidewinder vás po svižném nářezu nejdřív bude muset trošičku zchladit a zpomalit, aby jste zase mohli jít pomalu nahoru. Takže nejdříve předvede něco málo ze své dílny a zahraje několik svých atmospheric electro break beat tracků a pak pomalu přejde na techýnko.  

Chystá se prý obzvláště vybraný mazaný mixing ze 3 gramofonků. Takže toho randálu, škrabotu a mňačotu bude požehnaně. Prostě a jedině techno. A X-Basse, ten si tě vychutná zase po svém. Šak víš jak, X-Basse techno na takové to ranní dupání. Heh. No a pokud jsi tuto tiskovku dočetl až sem  
tak je pravděpodobnost toho, že zapaříš s námi opět větší a to nás těší. Proto aby toho nebylo málo máme ještě pár bonusků.

Tohle všechno ještě umocní pořádná psychidelcká videoprojekce, takže drogy nech doma, nebudeš je totiž potřebovat. Hlawu ti domotáme i jinak. Ozdobou bude také paradní velkoplošný tisk psychidelické malby jedné zlínské umělkyně. Pastva pro tvoje oko. Uvidíš. No a jako poslední pro tebe chystáme celovečerní záznam celé párty, který pak bude ke stažení na našich stránkách reform.cz jako mp3jka.

Takže a prostě v pátek pařba v rybě. 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016