PARTYINFO

 

MAXIMIZOR - ROCK & RAVE SLAVES

Datum konání:
06.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Joost van Bellen (nl), Wannabe a Star & Miss B-have (barkers.nl), Sanyi Disctwin (barkers.nl)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Joost van Bellen: "Víme, jak udělat opravdový mejdan."
Dubnový Maximizor pod taktovkou bookingové agentury Barkers
 
 
První únorový pátek jste se mohli setkat s premiérovým večerem v Praze již legendárního holandského dje Joosta van Bellena Maximizor. Joost je tím, kdo se výrazně zasloužil o rozkvět taneční scény u nás. Byl jedním z prvních zahraničních djů, kteří u nás vystupovali a jen ti opravdoví pamětníci si ještě vzpomenou na jeho první vystoupení v Ládví někdy v roce 1994. Pak následoval Shake, Mystic, éra Speedfreaks a dnes tu máme Maximizor.

Joost van Bellen je jedním z členů královské rodiny společnosti Diesel. Slovo dalo slovo a vy si můžete toto vzácné spojení vychutnat i v Praze. Po vystoupení DJ´s Are Not Rockstars vám Joost naservíruje to nejlepší ze současné amsterdamské scény. Dorazí prakticky všichni kolegové z jeho bookingové agentury Barkers, včetně vedení.

Těšit se můžete na Joostova kolegu ze stáje Diesel DJe Sanyiho, který je polovinou výtečného dua Disctwins, na krásnou blondýnku DJ Wannabe a Star a performerku a tanečnici Miss B-have. Připravte se na jeden z nejzábavnějších mejdanů roku v podání předních holandských umělců. Joost přiváží Amsterdam do Prahy a vy můžete být u toho. Vrcholem večera bude pak přehlídka FASHION kolekce společnosti DIESEL v podání předních českých modelek.

Co vice si můžete přát??

Wannabe a Star & Miss B-Have - www.myspace.com/jjtrash
"They only take their music serious"
Když se Wannabe a Star a Miss B-have postaví za gramofony, nikdo nemůže tušit, co se stane během několika příštích hodin. Publikum je na chvíli úplně rozebráno, šokováno a přemýšlí o tom, jestli je to jen komedie nebo opravdu seriozní dj set. Také by to mohly být profesionální go-go tanečnice nebo fashion bitches někde z pekla.

Pro většinu z nich se odpověď dostaví ve chvíli, kdy se Wannabe a Star ponoří do svých eklektických mixů, zatímco Miss B-Have předvádí svoji parodii na showgirl z Las Vegas. Všechno je o zábavě, o tom, nebrat ani klubing příliš vážně a to vše předvádí s rutinou jim vlastní.


Potkali se v 90.letech jako tanečnice v populární holandské taneční skupině Pantera. V roce 1996 během Miami Winter Music Conference si Wannabe a Star alias Jojanneke van der Veer zakoupila své první desky. Management Pantery ji začal propagovat jako DJku a hned od začátku s poměrně velkým úspěchem.

V jejím kufru naleznete hip hop, disco, house, pop, punk, rock, prostě téměř vše. PJ (P jako Performance) Miss B-have alias Bianca Kroon byla v době, kdy přišla do Pantery profesionální tanečnicí. Ve spojení s Jojanneke tvoří unikátní kombinaci, kdy Wannabe a Star vytváří hudební kulisu a Miss B-have poskytuje tu správnou energii. Jejich společná vystoupení se dočkala i několika významných ocenění, za zmínku stojí především vítězství v “Gouden Kabouter Awards”, kde získaly titul “Most Sexy DJ´s” a v roce 2004 titul “Best Act” za jejich taneční performance.


Dnes jsou residentkami celosvětové party Club Filth. V roce 2005 byly na turné s divadelním festivalem “De Parade” po celém Holandsku a daly take dohromady svoji vlastní party pod názvem “Back To Brooklyn.” Třešničkou na dortu je pak jejich vlatní kapela DiE BeND, která vystupuje s podomácku vyrobenými nástrojemi. Jejich první singl “Yo Sjiiit, My Sjiiit” , produkoval Benny Sings & Rednose Distrikt vyjde brzy na Rush Hour records.

CURRENT RESIDENCIES:
• Back 2 Brooklyn, Amsterdam, The Netherlands
• Club Filth, Worldtour
• Fuque les Balles, Amsterdam, The Netherlands
• Costa Plenty, Bloemendaal aan zee, The Netherlands

EVENTS:
• La Paloma, Barcalona, Spain
• Mysteryland , The Netherlands
• Lowlands 2005, The Netherlands
• Manifesto, The Netherlands
• De Parade 2005, The Netherlands
• Supportact Kane, The Netherlands

WEBSITE:
www.wannabeastar.net or www.myspace.com/62648016 (for DiE BeND)

DJ Sanyi (Disctwins)

Mr. High-Energy tvoří jednu polovinu dua Disctwins je tím, který vás váme na jízdu po horské dráze! Electro, house, pop, punkfunk, rock a high energy disco v eklektickém mixu, to je Sanyi. Sanyi začal svoji kariéru ve studentském klubu v Amsterdamu. Později se stal managerem obchodu s imortovanými vinyly Dance Tracks. Nemohl se však obejít bez své kariéry Dje a bez kontaktu s amsterdamským nočním životem. Jednoho dne dostal nabídku na hraní v amsterdamském klubu RoXY a tam se s etkal s djem Everreadym.

Tak vznikla dvojice DiscTwins. Během posledních dvou let vytvořil několik hudebních mixů pro různé módní přehlídky, společně s Joostem van Bellenem vytvářejí hudbu pro celosvětové show společnosti Diesel. V současné době pracuje take na své vlastní hudební produkci.

Vystoupení :
Hard (RoXY), Zin (Hotel Arena), Rauw (11 a Tivoli), Mysteryland (id&t), dnes je take organizátorem akcí Shitfaced (11) a Hutspot (11)

Info : www.radostfx.cz, tel. +420 603 181 500
Vstupenky v předprodeji v síti ticketstream, www.ticketstream.cz


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016