PARTYINFO

 

MAXIMIZOR - ROCK & RAVE SLAVES

Datum konání:
06.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Joost van Bellen (nl), Wannabe a Star & Miss B-have (barkers.nl), Sanyi Disctwin (barkers.nl)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Joost van Bellen: "Víme, jak udělat opravdový mejdan."
Joost van Bellen v aktuálním rozhovoru k dalšímu dílu jeho klubovky Maximizor v Radosti FX. Ten proběhne už dnes v noci za účasti jeho holandských kolegů z agentury Barkers - Wannabe a Star & Miss B-have a Sanyi Disctwin.
 
Ahoj Jooste! Jak se daří a co vše se událo od tvé poslední návštěvy Prahy, únorového Maximizoru?

Vše je v pohodě, jen mám teď trochu bláznivý a velmi pracovní život. Byl jsem na Fashion Weeku v New Yorku, pak na konferenci v Miami, kde to bylo obzvláště dobré. Moje noc RAUW v Holandsku je také skvěle rozjetá, takže je vše vlastně skvělé.

Byl jsi na WMC v Miami. Objevil jsi nějaké nové talenty?

Jak jsme již řekl, bylo to skvělé. Né, že bych zrovna objevil nové talenty, ale setkal jsem se s mnoha lidmi, které jsem do té doby moc neznal a nyní jsme přáteli jako např. Peaches, lidé z Ed Banger a třeba Boys Noize. Byla tam také celá řada starých přátel, které jsme znal z minula. Z těch nových talentů bych jmenoval The Presets, The Loconuts, Para One, Crystal Castles, DJ Colby C.

Jak se ti povedlo ztratit telefon?

Utíkal jsme z Crispy Karaoke, kde zrovna vystupovala Peaches s Markem Verbosem, skvělé! Pak jsme s Larrym Tee naskočili do taxíku, abychom stihli Tiefschwarz party a můj telefon mi vypadl z kalhot v tom taxíku..A to jsem ještě nebyl ani opilý! Miami má 43 taxi společností, takže nebyla šance ho dohledat. Škoda, byl to velmi drahý exemplář.

Na pátečním Maximizoru vystoupí celý Amsterdam Team ze tvé domovské agentury Barkers. Dorazí DJ Sanyi z Disctwins, Wannabe a Star a Miss B-Have. Můžeš nám tuhle partu přiblížit?

Jsme všichni opravdoví přátelé a dokonce jsme se již všichni chtěli za sebe několikrát oženit, či provdat. Všichni víme, jak udělat opravdový mejdan a show. Wannabe hraje sety, kde můžete slyšet opravdu úplně vše, sanyi je více high energy, takže bude hrát poslední a Miss B-Have… S ní je vždy nějaký problém, ale tak to máme všichni rádi.

Jak pokračuje tvoje spolupráce s Dieselem?

Dobře. Stále dělám jejich mezinárodní přehlídky. Je to skvělé pracovat s těmito lidmi a na takové úrovni. Třeba Fashion Week v New Yorku byl ohromná legrace.

V pátek na Maximizoru proběhne přehlídka fashion kolekce Dieselu. Jestli si dobře pamatuji, Diesel představil tuto kolekci poprvé loňský rok na Fashion weeku, do té doby byl známý především své deníkové kolekci. Jaké byly první reakce na fashion kolekci?

Myslím, že docela pozitivní, nicméně tohle nikdy nevíš. Je to móda a ta je jako hadí kůže. Přední řady na přehlídce jsou stále plné starých krokodýlů. Je to docela děsivé. Něco jako „Ďábel nosí Pradu“, ale v reálu.

Na přehlídce v pátek bude také použita specielní hudba. Můžeš nám tento masterpiece trochu přiblížit?

Jasně. Tuhle hudbu jsme původně dělali pro spring summer kolekci, která je teď právě na pultech a byla představena na podzim v New Yorku. Je to jeden z nejlepších soundtracků jaké jsme kdy udělali, nicméně naše nová stylistka Patti Wilson ji nechtěla a tak se 10 dní před přehlídkou měnila muzika na nějaké R´N´B a MTV style. Bylo to šílené a Patti Wilson je také dosti šílená. Po téhle události jsme nakonec všichni našli společnou řeč a to dokonce i s Patti Wilson. Je to jedna z nejlepších stylistek světa, takže respekt je na místě, nicméně pokud jde o hudbu máme vkus opravdu lepší. Jsme opravdu rádi, že můžeme tuto hudbu konečně použít a to zrovna v Praze.

Jaké jsou tvé nápady pro další Maximizory?

Doufám, že se nám podaří dovézt Larryho Tee z New Yorku. Uvidíme zítra, jak vše dopadne. Miluji Prahu a chtěl bych, aby se sem přijela podívat řada z mých zahraničních hvězdých přátel. Takže hurá do toho!


 
Dubnový Maximizor pod taktovkou bookingové agentury Barkers

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016