PARTYINFO

 

FUTURISM

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Casta
DJs:
Buckmaster De La Cruz (ex gus gus, island), Tibor (wilsonic.sk), Abu (machinefunck.info), Dr. Hannibal El Lectro aka Saboteur (divize.org/breakbeat.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk
 
 
Bývalý člen kapely Gus Gus Buckmaster de la Cruz zahraje v Castě
 
 
Na 16.března se nám podařilo zabookovat dva velmi zajímavé umělce. Jedná se o dje Buckmaster de la Cruz, bývalého člena kapely Gus Gus, Island. Gus Gus jsou klasickým případem originální a úspěšné skandinávské elektronické scény a patří mezi prvoligové teamy, jako např. kapely Royksopp, Ralph Meyerz and Jack Herren band, či zpěvačka Björk. Jejich alba Attention (2002) a Polydistortion (1997) se válí na mnoha pevných discích každého dřevního posluchače elektroniky.

Dj Tibor - patří mezi velmi zvučná jména slovenské techno scény. Spolu s djem Dalem vytvořili úspěšnou djskou dvojici, obrážející všechny větší domácí i zahraniční technofestivaly. Klasickému klubovému technu už dali oba pánové vale a jejich hudební orientace se obrátila k hudbě budoucnosti - eklektickému mixu elektra, minimal house, temného techna v mixu s kdysi nemíchatelnými tracky.

Jejich mix nebude nenáročným jednoduchým tucáním, ale příběhem současného světa elektroniky. Pokusíme se vám vytvořit atmosféru pro poslech a připravit pro vás jedinečný hudební zážitek. Oba djs se v Liberci obejeví pouze díky náhodě a tak neváhejte a přijdtě si zaexperimentovat.

Akci odstartuje polovina českého elektro-eklektického dua Machina Funck – dj Abu, takže pípy nezůstanou neprovětrány!

Dveře se otvírají úderem 22:00 a zůstanou tak až do ranních hodin. Vstup na akci je 100,-Kč a prvních 100 příchozích obdrží u vstupu rapovej dárek. Vstupenky možno rezervovat na adrese vstupenky@gmail.com. Vstupenka bude zarezervována na vaše jméno a bude v den akce k vyzvednutí na klubové kase. Do předmětu rezervační zprávy napište (v tomto pořadí) tyto informace: příjmení jméno / futurism / 16.03.2007

Pro více informací kontroluj www.castaclub.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016