PARTYINFO

 

LET IT ROLL

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Shy FX (uk), Benny Page (uk), Ambush! (de), Senji (de), Mc Youngblood (de), Suki, Pixie, Mc Wash, Mc Nu C, Mc Jacob

ragga-jungle stage - Jungle Lion Sound aka D.I.S. & Base (de), Rich, Basstien, Woofer, Wodnya

reggae stage - Damalistic (de), Pavlač Zewls, Coltcha United

chillout stage - Pete Walk, Andrea Fiorino, Disharmonic, Wolscha, Steve, Disharmonic

Info:
http://www.ytp.cz
Popis:
vstup předprodej 230 czk
Line-up:
Drum and bass stage:

21:00 Senji
22:00 Ambush!
00:00 Benny Page
01:30 Shy FX
03:00 Suki
04:30 Pixie

Jungle stage:

21:00 Rich + Woofer
00:00 Jungle Lion Sound - Base, D.I.S.
03:00 Wodnya
04:30 Basstien

Reggae stage:

21:00 Pavlač Zewls
01:00 Damalistik aka Roots Survival
03:00 Coltcha United

House/Chillout stage:

21:00 Stewe
22:30 Andrea Fiorino
00:00 Pete Walk
01:30 Wolscha
03:00 Disharmonic
 
 
Tento týden koupíte vstupenky na Let it Roll za 150 Kč
Shy FX a Benny Page headlinery dubnového Let It Rollu v Praze a Olomouci
 
 
Tak schválně, jak strávíte pátek 13. dubna? Měli bychom pro vás jeden tip – nedejte na pověry a běžte si zatančit na Let it Roll. Klubovka zaměřená na to nejlepší z drum’n’bass, jungle a reggae ani tentokrát nezklame.

Z Anglie přijede zahrát jeden z otců drum’n’bass Shy FX. Prosadil se už v roce 1994 se svým velkým raggajungle hitem Original Nuttah. Od té doby vydal nespočet desek a stal se jedním z nejrespektovanějších dnb DJs. V současnosti šéfuje vydavatelství Digital Soundboy, které v roce 2005 založil.

Jedním z jeho objevů se stal Benny Page, který s ním v současnosti objíždí svět a vy je můžete uslyšet právě na Let it Roll a to hned dvakrát – v pátek 13. 4. v Pražském klubu Abaton a v sobotu 14. 4. v Olomouci, kde zahrají v klubu Envelopa. Ale zpátky v Praze. Všechny důležité informace o účinkujících a akci najdete na stránkách www.letitroll.cz, které prošly rekonstrukcí. Nově zde najdete fotogalerii a pozor! také videa z předešlých akcí, samozřejmě včetně zvukového záznamu.

Hurá na web, rychle pustit nějaký ten set do uší a mezitím si přečtěte, kdo že na Let it Roll 13. dubna zahraje. Jako obvykle budou v Abatonu čtyři stage připravené na pořádnou dávku jungle, dnb i reggae. Kromě anglických hvězd bude lahůdkou na drum’n’bass stage určitě vystoupení českých Deadly Viperz. Pod tímto jménem se skrývají Shadowbox DJs Akira a Anakin. Dále zahrají Suki, Pixie, Wash, Shede, a své umění předvedou MCs Jacob a Nu C.

Německý projekt Jungle Lion Sound aka D.I.S. & Base uspokojí milovníky tvrdších lámaných beatů na jungle stage, kde za Čechy zahrají DJs Rich, Basstien, Appu a Medis. Anglický projekt Ragga Twins asi netřeba dlouze představovat, styloví surfeři již více něž dvacet let produkují jak reggae, tak jungle tracky a na Let it Roll zahrají jako headlineři reggae stage.

Polovinu jejich vystoupení doprovodí francouzský MC Damalistic, který také sám zahraje. Za české projekty se předvedou Roccaflex, Brokka a Waddup!. Sestava Let it Roll umělců by nebyla kompletní bez osvědčeného DJe Coltcharam. Za gramci ho v nejspodnější části komplexu Abaton na chillout stage vystřídají DJs Shin a Mikuláš.

Předprodej vstupenek za 230 Kč + poplatky začíná v pondělí 19. 3. na těchto místech:
Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal, TSP – Školská 26, Maximum Underground – Jilská 22, Queens – U Půjčovny 6, Growshop – Bořivojova 95, Reprezent – Saská ul.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016