PARTYINFO

 

LET IT ROLL

Datum konání:
14.04.2007 - sobota
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Shy FX (uk), Benny Page (uk), Ambush! (de), Senji (de), Mc Youngblood (de), Suki, Pixie, Mc Wash, Mc Nu C, Mc Jacob

ragga-jungle stage - Jungle Lion Sound aka D.I.S. & Base (de), Rich, Basstien, Woofer, Wodnya

reggae stage - Damalistic (de), Pavlač Zewls, Coltcha United

chillout stage - Pete Walk, Andrea Fiorino, Disharmonic, Wolscha, Steve, Disharmonic

Info:
http://www.ytp.cz
Popis:
vstup předprodej 230 czk
Line-up:
Drum and bass stage:

21:00 Senji
22:00 Ambush!
00:00 Benny Page
01:30 Shy FX
03:00 Suki
04:30 Pixie

Jungle stage:

21:00 Rich + Woofer
00:00 Jungle Lion Sound - Base, D.I.S.
03:00 Wodnya
04:30 Basstien

Reggae stage:

21:00 Pavlač Zewls
01:00 Damalistik aka Roots Survival
03:00 Coltcha United

House/Chillout stage:

21:00 Stewe
22:30 Andrea Fiorino
00:00 Pete Walk
01:30 Wolscha
03:00 Disharmonic
 
 
Tento týden koupíte vstupenky na Let it Roll za 150 Kč
 
 
V Čechách velmi oblíbený drum’n’bass producent Shy FX přijede konečně do Čech a přiveze sebou svého svěřence ze stáje Digital Soundboy, DJe Benny Page. Nejprve zahrají v pátek 13. 4. v pražském Abatonu a pak se přesunou do Olomouce, kde v sobotu 14. 4. vystoupí v klubu Envelopa.

Abychom vám zpříjemnili čekání, máte možnost koupit si od 26. 3. do 30. 3. zvýhodněné vstupné pouze za 150 Kč. Na pražský Let it Roll koupíte zvýhodněné lístky v prodejně TSP Records /Školská 26/ a žižkovském Growshopu /Bořivojova 95/. Na olomouckou akci koupíte vstupenky v olomouckých obchodech Bioplants /Špitálka 16/ a Titty Twister /Denisova 28/ a pak také v Ostravě: Titty Twister /Nádražní 26/

A koho že tentokrát na Let it Roll uslyšíte? Informace o všech účinkujících najdete na www.letitroll.cz. Protože tentokrát se Let it Roll koná poprvé i v Olomouci, pojďme se podívat blíže na tuto akci.  

Let it Roll a Olomouc? Ano, je to tak! V sobotu 14.Dubna 2007 se v olomouckých klubech Envelopa a U-klub rozezní to nejlepší z  drum’n’bass, jungle a reggae. Po druhé si do Čech přijede zahrát guru drum’n’bass Shy FX (Digital Soundboy), který se již přes deset let patří mezi nejvyhlášenější a nejuznávanějších dnb DJs. Jeho desítky vydaných tracků jako například Original Nuttah,a  Bambaata jsou toho dokladem. Přijede s ním jeden z jeho objevů, mladý DJ  Benny Page, který s ním v současnosti objíždí svět. Pokud nepočítáme jejich vystoupení  v pátek 13.4. na Pražské Let it Roll v klubu Abaton, bude to vůbec první Bennyho vystoupení v Čechách.

Jedna z Olomouckých novinek je, že party se bude konat ve dvou klubech naráz. Ale nemusíte mít strach, že by vám něco uniklo. Envelopa a U-klub jsou asi 200m od sebe, takže 2 minuty pomalé chůze na jarním vzduchu vás jen příjemně osvěží na další hudební nálož. Na hlavním podiu budou borcům z Digital Soundboy sekundovat němečtí DJs Ambush! a Senji doplnění o energického MC Youngblood. České DJs zastoupí Suki a Pixie a předvedou se MCs Jacob, Nu C a  Was. Na ragga-jungle stage za Čechy zahrají DJs Rich, Basstien, Woofer a Wodnya a dominovat bude německý projekt Jungle Lion Sound aka D.I.S. & Base.

Třetí stage bude věnována reggae a odehraje se v  U-klubu, který poskytne tu pravou atmosféru pro české projekty Pavlač Zewls a Coltcha United. Tyto dvě crew doplní charismatický  Francouz MC Damalistik, který se objeví i za mix pultem. Pro ty co si budou chtít odpočinout a zahoupat se v jiném rytmu, bude připravená chillout stage/house stage. Na té bude bezpochyby největší hvězdou český DJ a producent Pete Walk doplní ho DJs Andrea Fiorino, Disharmonic, Wolscha a Stewe. V průběhu večera proběhne ještě UV a Fire Show,  o videoprojekce se postarají VJs Pure A a ještě pár dalších překvapení si necháme v záloze.

Veškeré info o olomoucké a pražské Let it Roll najdete na www.letitroll.cz a www.ytp.cz

Na místě konání akce bude vstupné stát do 22:00 280 Kč a poté 300 Kč.

Normální předprodej vstupenek za 230 Kč + poplatky prodejce probíhá také na www.ticketpro.cz, www.ticketstream.cz a www.ticketportal.cz.

 
Shy FX a Benny Page headlinery dubnového Let It Rollu v Praze a Olomouci

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016