PARTYINFO

 

LOLLYPOP CIRCUS

Datum konání:
13.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Lumiere, Vilém, Chiccochillinfour
Popis:
start 22:00, vstup kluci do 23:00 zdarma
 
 
Cirkusový Lollypop tento pátek v Radosti FX
Další díl gay-friendly klubovky Lollypop se chystá v pražské Radosti FX už na tento pátek. Tentokrát dostal podtitul 'Circus', což naznačuje, že kromě djských setů Viléma, Lumiera a Chiccochillinfoura uvidíte například krotitelku divé zvěře, varietní show a jiné cirkusové atrakce.
 
Po letmém pohledu na trapné výsledky Dance Musíc Awards a návratu do reality jsem si uvědomil, že představa našince o řádném klubovém večeru vzala již dávno za své a že je skvělé mít kolem sebe partu lidí, kteří se stále dokáží bavit a dovedou nám připomenout, že parta těch pravých klubberů ještě existuje a že není třeba ji hledat daleko.

Lollypop
se ani letos v žádné soutěži neumístil i přesto, že je bezesporu jedním z nejvyjímečnějších večerů na naší "klubové scéně" a dovolím si i říci, že je jedním z mála představitelů klubové zábavy v původním slova smyslu. Tato gay friendly night oslavila nedávno své 5.výročí a především díky úsilí jeho hlavních protagónistů djů Viléma, Lumiera, módního návrháře Josefa Čechoty a party lidí kolem nich má stále, co říci, ba co více, Lollypop nám zraje jako víno a je každým dalším večerem lepší a zábavnější.

I tentokrát se tedy druhý pátek v měsíci můžete připravit na reprezentativní gay friendly večer plný té nejlepší zábavy. Lollypop s podtitulem Circus je tady. A co že se tedy bude tentokrát dít? O hudbu se postará cirkusový orchestr pod vedením djů Lumiera, Viléma a Chiccochillinfoura. Bavit Vás bude málá krotitelka divé zvěře, siamská dvojčata, zvířecí tanečníci v klecích a vrcholem večera bude opět vystoupení Lady Crystal, která si tentokrát připravila diamantovou varietní show a především Cirkus Fashion Show Josefa Čechota a jeho módní značky STAGE. Uvidíte také velmistra těžké váhy Natu Petriče a tajemnou osobu, která se skrývá za jménem Fuckeer.

Jak je vidno, Lollypop má pro své fanoušky i tentokrát celou řadu lákadel. I datum pátek třináctého je tím správným spojením pro noc plnou kouzel a zábavy. Doufáme, že na ní budete dlouho vzpomínat.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016