PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Namosh (de), Hans Bouffmyire (uk)
Info:
http://www.plastique.cz
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
Line-up:
22:00 – 23:30 Hans Bouffmyire
23:30 – 01:00 Vectif
01:00 – 02:00 Namosh + Chicken TV
02:00 – 03:00 Tvyks
03:00 – 04:00 Vectif
04:00 – 05:00 Tvyks
05:00 – 06:00 Vectif

 
 
Namosh headlinerem páteční Plastique
Turek Namosh žije v Berlíně, vydává u Bungalov Records a Pale Music, kde mu vyšlo debutové album Moccatongue a vy si ho můžete v pátek přijít poslechnout naživo do Radosti na další díl klubovky Plastique. Samozřejmě nebude chybět ani hostitelské duo Tvyks s Vectifem.
 
Milí Plastique fans. Již půldruhého roku je v pražském klubu Radost FX pravidlem, že každý třetí pátek v měsíci můžete vyrazit na vaši oblíbenou electrodirtydisconewwaverockhouse night Plastique. Když zavzpomínáme na duben minulého roku, tak se některým z vás jistě vybaví koncert britských Howdi, se kterými jsme pak vystupovali také v Brně a Bratislavě.

Rok uběhl jako voda a tak je tady duben 2007 a my jsme tu pro vás s dalším plastique dárečkem. Tentokrát to bylo poměrně složité vybírání headlinera. Hodně potenciálních hostů mělo již datumy obsazené, poté jsme dlouho čekali na potvrzení dalšího vystupujícího, který zrovna brázdil někde po Austrálii, až jsme zakotvili poměrně nedaleko a to v sousedním Berlíně.

Zde již několik let působí jeden vskutku výjimečný umělec. Přemýšleli jsme o něm již několikrát, poté nám jaksi upadl v zapomnění a nyní jsme jeho jméno s radostí oprášili. Hostem další Plastique bude turecký občan žijící v Berlíně, který si říká NAMOSH !

Jeho vystoupením doprovodí jeho osobní VJ, která si říká CHICKEN TV a je také z Berlína. Kromě residentů Vecifa, Tvykse a VJe Martina vystoupí ještě mladý britský Hans Bouffmyire.

Německý mladík tureckého původu s fešáckým knírkem, kámoš Angie Reed (ex Stereo Total), s níž se čas od času potkává na společných pódiích – tak nějak lze ve zkratce a poněkud povrchně popsat nadějného elektronického umělce domestikovaného v kulturním epicentru Berlíně. Namoshovu tvorbu popisuje jeho vydavatel Bungalov Records (Spring, Peter Thomas, Combustible Edison, Saint Etienne, Momus, Le Hammond Inferno, The Experimental Pop Band, Stereo Total) jako "Prince meets Iggy Pop but Fad Gadget meets Suicide". Jeho skladby se objevily na dvou dílech kompilace mapující berlínskou klubovou scénu Berlin Insane, kterou sestavuje label Pale Music u nehož mimochodem vydal Namosh eponymní mini album. Jeho první regulérní deska vyšla vloni v červnu a dostala název Moccatongue. Nezmeškejte!

http://www.myspace.com/namosh
www.radostfx.cz
www.plastique.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016