PARTYINFO

 

HIGH ASPIRATIONS

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Petr K, Rico, Big J
Live:
Kathy Brown (usa)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Kathy Brown pracuje na novém albu
Kathy Brown vystoupí na nové klubovce High Aspiration
 
 
Radost FX Club si Vás dovoluje pozvat na zahajovací party nové série akcí pod názvem HIGH ASPIRATIONS. Na těchto večerech se budete moci setkávat s těmi nejzajímavějšími ikonami světové funky / soul house music a zároveň residentem této noci, odchovancem Radosti FX, Petrem K.
Petr K je skutečně eklektickým djem, kterým je ve svých setech schopen odehrát a zmixovat doslova vše, co vás jen napadne. Od funku, soulu, country, přes house, electro , ale i třeba melodie z filmů Návštěvníci.

Petr K prostě baví za každé příležitosti a je schopen se během chvíle přizpůsobit přání publika. Společně s ním vystoupí ve speciálním soul / funky house setu dvojice RICO & BIG J, které známe především z jejich sobotní party Soultrain Weekender. Oba dva jsou také skvělí houseoví djs a neměli by po boku takové star, jakou je hlavní vystupující premiereové party HIGH ASPIRATIONS, americká zpěvačka KATHY BROWN, bezesporu chybět.

Kathy Brown se oprávněně řadí mezi skutečné divy house music. Tato dáma, která přispěla k největším počinům v tomto žánru se do hudebního průmyslu vydala stejnou cestou jako mnoho jejich vlastních idolů. Patty La Belle, Aretha Franklin, Whitney Houston a Martha Wash jsou jen některé z mnoha slavných zpěvaček, jež Kathy Brown obdivuje a z nichž čerpá inspiraci. Její styl se během let vyvíjel od soulového r´n´b k house r´n´b a je často srovnávan právě s Whitney a Arethou, vždy „chic“, vždy příjemný, avšak s tvrdším podtextem pro dokonalý výsledný efekt.

V devíti letch začala Kathy cvičit své hlasivky v kostelním sboru jejího rodného města. Nějaký čas vystupovala v muzikálech „The Wise and Bubblin“ a „Brown Sugar“ a v jejich 21v letech byla objevena, když zpívala v klubu „Laundromat“, což vedlo k tomu, že se Kathy stala členkou r´n´b skupiny „Sweet Cinnamon“. S touto skupinou zůstala následující tři roky, především na turné po New Yorku. Během turné potkala Davea Shawea z vydavatelství Sony / Columbia Music. Ten jí pozval na konkurz, kde doslova podlehl jejímu singlu „Can´t Play around“ a jak Kathy sama říká, vše obrátil naruby.

Od chvíle, kdy poprvé vstoupila na hudební scénu, Kathy začala sklízet úspěch s vokály v písních jako „Make Me Feel Like Singin´“ na albu „AM:PM“, „Happy People“ ve spolupráci s Blaze Production, „Joy“ ve spolupráci s Davidem Moralesem, na albu Azuil „I Apprepriciate“ s Cuttin Records a v neposlední řadě spolupracovala na písni Chanta Moore „I ´ll never find another love“ nebo Got to be forever“ od Glorie Gaynor. Mimo jiné spolupracovala s Kenny Dope Gonzalesem, Lttle Loui Vegou a Cevinem Fischerem a také se svými vokály podílela na následujících třech písních : „Love is not a game“ od J Majic, „Over You“ od Warren Clarks a její vlastní skladbě „Give i up“.

www.radostfx.cz
www.myspace.com/petrkuthan


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016