PARTYINFO

 

VIBE

Datum konání:
06.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Abdul Cana (www.2decadent.com), Norman (www.2decadent.com), Tripmain, Kaz D´In Effect
Popis:
start 22:00, vstup 190 czk, holky do 24:00 zdarma
Line-up:
10:00 - 01:00 Norman
01:00 - 03:30 Tripmain
03:30 - ??:?? Abdul Cana

RnB Hip-Hop Ragga Stage

00:00 - 04:00 Kaz D´In Effect
 
 
Dubnový Vibe v pražské Mecce
 
 
Jaro je tady! VIBE nechá vzplanout vaším emocím. Je na čase zbavit se veškerých zimních mrzutostí, podat se vášnivým touhám a párty dlouho do noci při stupňujících se teplotách. Toto je ta noc, kdy pocítíte teplo jara a vaše nohy se budou pohybovat v rytmu bouřlivých hudebních setů, které rozehřívají taneční parkety po celém světě.

Hrát bude jako vždy Vibe rezident DJ Tripmain a k němu se připojí z Vibe týmu DJ Kaz D, již dobře známý pro své vzrušující, příjemné, karibské tóny. Tripmain – známý jako mladý a vzrušující DJ, který nabízí výběr mixovaných stylů a setů plných energie a nyní oficiálně přidá nový žánr minimal k jeho obvyklým tónům. V posledních měsících minimal zaútočil na Prahu adaptací zvuků, které jsou velmi populární v celé Evropě, zvláště v Londýne, Paříži a Madridu.

Jako speciální hosté se na hlavním pódiu představí neuvěřitelný showman a perfektní DJ Abdul Cana s více než 10 letou DJskou kariérou, který vystoupí v Mecce vůbec poprvé.  Jeho podpoří starý známý DJ Norman, oba ze sdružení 2Decadent (www.2decadent.com). S nimi vás jistě čeká okouzlující noc. Připoj k tomu speciální téma „oheň“ a máte noc, v níž se míchají Vaše party touhy se žhavou atmosférou. Program je následující:

Připravte se na „ohnivé“ dobrodružství a nezapomeňte, že informace o této a každé další Vibe party naleznete na www.myspace.com/vebeparty. Můžete dokonce vyhrát volné vstupenky na každou Vibe party, jestliže se stanete přítelem na vebové stránce. Další 2 Vibe party na vás čekají v těchto termínech:

4. května – 1 narozeniny
1.června – oficiální Sensation White Warm-Up (jediná oficiální Warm-Up v celé České republice)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016