PARTYINFO

 

THE LEGEND - CJ MACKINTOSH IN PRAGUE

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
CJ Mackintosh, Neo (subliminal/emi)
Popis:
start 22:00, vstup 390 czk, předprodej 290 czk
 
 
CJ Mackintosh vystoupí v pátek v Mecce
V pátek se za djským pultem v Mecce sejdou dva velmi šikovní housoví producenti. Přestože ten slavnější - CJ Mackintosh - se dá bez nadsázky označit za světovou star, v Čechách ho uslyšíme možná úplně poprvé. Tím druhým není nikdo jiný než domácí DJ Neo, kterému právě vychází u Nextgen Records výborné album Heartbreak Club.
 
CJ Mackintosh je bez přehánění legendou v oblasti house music. Aby ne, když jako jeden z nejplodnějších britských remixérů a producentů během své více než 20leté kariéry osobně pracoval ve studiu třeba s hvězdami jako Michael Jackson, Whitney Houston či Janet Jackson, které zná doslova celý svět. S hraním začal už ve svých 15 letech a vypracoval se mezi nejuznávanější světové DJs.

CJ hrál dlouhá léta pro legendární Ministry of Sound a namixoval pro ně celou řadu kompilací. V současné době má rezidentní noc v jiném londýnském super klubu – The End. Vyjmenovávat tu nekončící řadu jeho úspěchů a zásluh v oblasti taneční hudby je skoro zbytečné, akce měsíce na vás čeká 20.dubna. Spolu s hlavní hvězdou vystoupí dlouhodobě nejúspěšnější domácí producent - DJ Neo (Subliminal / EMI).

VSTUP 390,- Kč / VIP 690,- Kč / start 22.00 / PŘEDPRODEJ 290,- CZK : www.mecca.cz, www.ticketstream.cz & www.ticketpro.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016