PARTYINFO

 

MECCAMIX - HED KANDI EDITION

Datum konání:
27.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Luke Neville (uk), John Culter, Marthy Crown

2nd stage - Bon Finix & Scar Coke aka Selectro
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk, předprodej 250 czk
 
 
Luke Neville kompletní biografie Luke Neville: "Hed Kandi mají fantastickou hudební politiku."
Dubnový Meccamix s britským DJem Lukem Nevillem

 
Meccamix vám pravidelně každý měsíc představuje to nejzajímavější z londýnské taneční scény a ani v dubnu tomu nebude jinak. Tentokrát premiérově v ČR zahraje DJ Luke Neville. Tento Angličan reprezentuje světově proslulou značku a vydavatelství Hed Kandi, které zná celý svět podle půvabných animovaných dívek na obalech jejich CD. Luke byl také pět let hlavou Café del Mar, šéfoval prestižnímu vydavatelství Manifesto Records a v současnosti pracuje pro vydavatelství Ministry of Sound, Positiva a Hed Kandi.

Jako rezidentní DJ hraje Luke každý měsíc pravidelně právě pro Ministry of Sound a Hed Kandi. Můžete ho však slyšet v dalších světoznámých klubech jako Turnmills v Londýně, Cream v Liverpoolu, Gatecrasher v Sheffieldu, v klubu Pacha v Londýně i Pacha na Ibize, dále pak na Manumission, v El Divinu a Amnesii na Ibize. Luke také pracuje pro nejznámější taneční radio na světě - prestižní BBC Radio 1 “Live from Ibiza” a BBC Radio 1 Essential Mix.

Z českých DJů vás již tradičně pobaví mladý talent DJ Marty Crow. Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu SElectro ( selective & electro ), který reprezentují DJs Bon Finix & Scar Coke. Projekt Selectro hudebně představuje pomalejší house s prvky electra a minimalu. Vašim očím budou lahodit půvabné Ibiza Diva tanečnice, originální Meccamix dekorace, videoprojekce & speciální světelná show.


www.mecca.cz, www.ticketstream.cz & www.ticketpro.cz

Fotky z březnového Meccamixu:

www.mecca.cz/gallery.php?id=151
www.poslouchej.net/fotky-meccamix-23-3-07-550-1-0.html
www.lo-fi.sk/gallery/070324ab/galm.htm

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016