PARTYINFO

 

STRONG BEATS 6 - JUNGLIST

Datum konání:
31.03.2007 - sobota
Místo konání:
Dvůr Králové nad Labem - Barakuda
DJs:
Pixie (t2b), Marco S (labyrinth crew), Cyberpete (dk-dj), Trifid (dk-dj)
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Další díl Strong Beats v klubu Barakuda
 
 
Pravidelná klubovka STRONG BEATS je opět tady. V sobotu 31.3. se hudební klub Barakuda znovu rozezní v rytmu rychlých beatů Beraku a především DnB/Jungle. Naše pozvání přijal ve veřejnosti velmi oblíbený talent české scény DJ PIXIE.

DK-DJ.com ve spolupráci s firmou Pinelli pro vás přichystali další pravidelnou klubovku STRONG BEATS s podtitulem Junglist. Hlavním hostem večera bude mladý talentovaný DJ, který si získal podvědomí veřejnosti především soundsystémem tele2beats, jejímž je členem a dále účinkováním na předních českých drum&bassových akcích. Jeho přednostmi jsou hbité ruce, rychlé přesné mixy a výběr energických desek představujících především Jump Up, ale nebrání se ani jiným odnožím DnB.

Pro ty kteří ještě nemeli tu čest je ZDE ke stažení jeho poslední set s názvem SHOCK! Sekundovat mu pro tento večer bude zástupce labyrinthcrew Marco S, který je vždy zárukou dobré zábavy, domácí Cyberpete a Trifid, který se postará o již tradiční breakový rozjezd.

Vše se odehraje na malé barakůdí stage, která se osvedčila pro bližší kontakt publika a DJje a tím pádem hustší atmosféru. Bar vám jako vždy nabídné různé alkoholické i nealko laskominy, popřípadě jejich kombinace s výrobky našeho partnera firmy Pinelli a jejich nesmrtelně a oblíbený drinků Semtex, jak jinak nežli za lidové ceny.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016