PARTYINFO

 

COSMOPOLITIAN NIGHT 07

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Danube House
DJs:
Pete Heller (uk), Charlie One & Jan 2, Javas, Tvyks, Vectif
Popis:
start 20:00
 
 
Cosmopolitan Nights: Pete Heller v pátek v Praze
V prostorách karlínského Danube House proběhne další "kuřácká akce", na které tentokrát vystoupí Brit Pete Heller po boku domácí squadry Javas, Tvyks, Vectif a Jan2 & Charlie One.
 
23. března zažije Praha večer plný autentické londýnské kultury, designu a módy - Cosmopolitan Nights 07. Výjimečné prostory karlínského Danube House zaplní svou hudbou skutečná hvězda světových klubů DJ Pete Heller, který do Prahy přiveze svůj speciální set. Tento britský autor megahitu Big Love se o přízeň hostů podělí s předními českými DJs. Během večera vystoupí například Charlie One a Jan 2, DJ Javas, DJ Tvyks nebo DJ Vectif.

Mimořádná porce hudby ale není to jediné, na co se můžete těšit. Ve futuristickém interiéru, který byl navržen přední britskou architektonickou kanceláří, osobně namíchají speciální koktejly barmani prestižního londýnského klubu Chinawhite. Tak jako centrum Londýna i Danube House přes den pulzuje byznysem nejtěžšího kalibru, aby se na noc proměnil v jednu velkou neopakovatelnou party. Nenechte si ji ujít.

Vyhlášené londýnské kluby však nejsou pro každého a stejnou exkluzivitu bude mít jistě i pražská akce Cosmopolitan Nights 07. Proto se včas zaregistrujte a získejte VIP vstup na www.cosmopolitan-nights.cz.

Akce se koná 23. března v Danube House, Praha-Karlín od 20 hodin a je určena výhradně pro kuřáky starší 18 let.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016