PARTYINFO

 

ARMAGEDON

Datum konání:
22.03.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - M1 Bar
DJs:
Chris Sadler (uk), Mad Mark Horn (us), Fatty M (australia)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 21:00
 
 
Čtvrteční Armagedon v klubu M1 Lounge
 
 
Ve čtvrtek 22. března se od desíti hodin večer rozjede v klubu M1 Lounge jedinečná párty ARMAGEDON. Na své si příjdou nejen milovníci electro house music, ale také příznivci progressive house a funky house. O nezapomenutelnou atmosféru se postarají DJ’s Chris Sadler, rodák z Nottinghamu, kterého u nás snad už všichni znají nejen podle jeho žlutých brýlí, kterýma si na každého posvítí, ale také podle jeho vzrušujícího soundu.

Olej do ohně přilije nový objev taneční scény Mark Horn, který svým funky electro soundem rozpumpoval atmosféru v klubech jako jsou Mecca, Roxy, Vertigo a Nebe a zahrál si po boku Luccy, Ladidy, Valentina Kanzyaniho, Marca Nastice a mnoho dalších. Mark Horn vám rozproudí krev v žilách jako ještě nikdo jiný před tím.

Celou trojici uzavírá Fatty M, resident Palace Akropolis a Zero Clubu. Zahrál si také v Roxy s Nickem Warrenem a na Hip Hop Kempu s členem kapely Pio Squad. Fatty M vás oslní svým funky vocal housem kříženým s electrem, které vás zaručeně dostane. Celá párty bude v armádním stylu a klub M1 bude naplněn armádními dekoracemi, proto přijďte obleceni v maskáčích. Oblečením a la Army Style vytvoříme neopakovatelnou atmosféru na kterou nikdo z nás nezapomene.
    
www.myspace.com/m1lounge

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016