PARTYINFO

 

FRESSSH!

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Maroš Glaubic (music is everything, sk), Diome, Maux
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 40/70 czk
 
 
Plzeňská klubovka Fresssh! je opět tady
 
 
Jaro je opět tady a jak jinak oslavit jeho příchod, než na nejsvěžejší party ve městě. FRESSSH! je po inspirativní měsíční pauze zpět a má stále co nabídnout. Minulé vydání přivítalo na plzeňské poměry poměrně exotickou dvojici djs z Anglie a Sean Porn & Comfy Rob předvedli v PH+ pravé ostrovní peklo, kdo byl, tak ví.

Pro aktuální edici FRESSSH! jsme zabrousili na východ od nás, do snad nevyčerpatelných zásob kvalitních slovenských djs abychom pozvali jednoho z nejzkušenějších a nejrespektovanějších, bosse slovenské house music – Maroše Glaubice.

Ti znalejší z Vás už jistě ví odkud vítr vane a těm co stále tápou napovíme, že Maroš Glaubic je dj více jak 10 let, je také spoluzakladatelem jednoho z prvních labelů ve východní Evropě a v neposlední řadě je organizátorem kultovních slovenských akcí Music is Everything a Doubledecker. Co se hudby týče, pak se těšte na luxusní house music ve všech možných i nemožných podobách. Glaubic je fresssh!

Dalším čerstvým hostem bude talentovaný producent a dj Maux, který nás již na Silvestra přesvědčil o tom, že z nuly na plný parket za necelých deset minut není jeho maximum a proto dostal další šanci na překonání svého rekordu. Maux je fresssh!

Jistotou je i účast residenta party, dj Dioma, který jako obvykle celou party odstartuje v duchu je oblíbeného zvuku, který lze ve zkratce nazvat disko mortale. Diome se snaží být fresssh!

Samozřejmostí je již i perfektní klimatizace klubu, osvěžující dekorace a nejlepší projekce ve městě.

Takže v pátek 23.3. na viděnou v PH+, přijďte, budete FRESSSH!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016