PARTYINFO

 

NOC U MERKURA - BREAKZ EDITION

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Žlutý pes
DJs:
Ghonzales (beatcase/roxy) & Mc Adrenalin, Mc Vaant, Lulu Rulez, Mr.Pupitz, Hech, Slam!
Popis:
start 21:00, vstup 89 czk
Line-up:
Mc Andrenalin & Mc Vaant
21:00 - 00.30 Lulu Rulez vs. Hech vs. Slam!
00:30 - 02:00 Ghonzales
02:00 - konec Mr.Pupitz

 
 
DJ Ghonzales hostem páteční Noci u Merkura
 
 
Těšte se na první letošní „zlámanou edici“ Noci u Merkura. Krom perfekcionisty za gramofony Ghonzalese se těšte na uznávanou dvojku na micu, která bude celý večer gradovat atmošku – MCs Vaant a Adrenalin.

Ghonzales
Ve stejném roce, kdy přijíždí do Prahy studovat vysokou školu, se poprvé setkává i s DJingem. Píše se rok 1997, a pražská klubová kultura mu učarovala natolik, že se rozhodne pro nákup gramofonů a začíná pronikat do tajů zlomených beatů. Začíná se také věnovat pořádání akcí na Mostecku. Jeho první desky nesou název labelu Ninja Tune.

Ve svých začátcích hraje abstrakt hip-hop, trip-hop, pak breakbeat, jungle a po úplném přesunu do Prahy v roce 1998 i drum´n´bass. Hraje více poloh drum´n´bassu - od lehkých atmosférických tracků, přes tvrdší d'n'b až po hardstep. To už se běžně objevuje na programech klubů jako jsou XT3, Punto Azul a Roxy. Dnes patří k uznávaným a vyhledávaným jungleovým DJs s osobitým stylem.

V Praze vystupuje většinou v klubech XT3, Punto Azul, Roxy, 7 vlků, 007 a svojí pravidelnou rezidenci získává v našem neljepším klubu Roxy. Spoluúčinkoval po boku takových jmen, jako jsou Alex Reece, LTJ Bukem, DJ Esta, Ed Rush a další.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016